about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

تلگرام ادعای روسیه مبنی بر اینکه جاسوسان خارجی می‌توانند پیام‌های سربازان روسی را بخوانند، رد کرد.

به گزارش کارگروه رسانه اجتماعی سایبربان، تلگرام اعلام کرد که نقض رمزگذاری در سیستم خود را پیدا نکرده است و ادعای دولت روسیه مبنی بر اینکه سرویس‌های اطلاعاتی خارجی می‌توانند پیام‌های ارسالی سربازان روسی از طریق این برنامه پیام‌رسان را ببینند، رد کرد.

سازمان تنظیم مقررات ارتباطات دولتی روسیه محدودیت‌هایی را برای تلگرام، پلتفرم مهم ارتباطات عمومی و خصوصی در این کشور، به دلیل آنچه که آن را عدم حذف محتوای افراطی توسط این شرکت می‌داند، اعمال کرده است.

مقصود شادایف، وزیر توسعه دیجیتال روسیه گفت:

 سرویس‌های اطلاعاتی خارجی توانسته‌اند پیام‌های تلگرام ارسالی توسط سربازان روسی که در اوکراین می‌جنگند را ببینند.

سربازان، خبرنگاران جنگی و سیاست‌مداران روسی گفته‌اند که این برنامه به طور گسترده توسط سربازان استفاده می‌شود، نه‌تنها برای ارتباط با خانواده‌هایشان در خانه، بلکه گاهی اوقات برای اهداف عملیاتی.

سخنگوی تلگرام گفت:

ادعای دولت روسیه مبنی بر اینکه رمزگذاری ما به خطر افتاده است، یک جعل عمدی است که باهدف توجیه غیرقانونی کردن تلگرام و مجبور کردن شهروندان به استفاده از یک پلتفرم پیام‌رسان تحت کنترل دولت که برای نظارت و سانسور گسترده طراحی شده است، انجام می‌شود.

روسیه همچنین سایر پلتفرم‌های پیام‌رسان خارجی مانند واتس‌اپ متا و فیس‌تایم اپل را مسدود یا محدود کرده است.

 مقامات از مردم خواسته‌اند که به یک اپلیکیشن جدید تحت حمایت دولت به نام مکس رروی‌آورند و ادعاهایی مبنی بر اینکه این اپلیکیشن به‌عنوان یک ابزار نظارتی طراحی شده است را رد کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد

وزارت
1405/01/20 - 15:44- جنگ سایبری

وزارت دادگستری آمریکا هک ایمیل‌های مدیر اف‌بی‌آی را تأیید کرد

گروه هکری حنظله در میانه جنگ آمریکا با ایران از هک موفق میدر اف بی آی خبر داد