about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

عربستان تلاش می‌کند با جذب شرکت‌های بزرگی مانند گوگل، آمازون و دیگران، به رهبری دنیای فناوری و هوش مصنوعی دست یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که اگر قصد سفر به عربستان را دارید، برای مواجهه با ترافیک طولانی آماده باشید، زیرا ممکن است پشت صف طولانی مدیران فناوری، مهندسان و نمایندگان فروش آمازون، گوگل، تیک‌تاک و سایر شرکت‌ها در مسیر دوستی با عربستان سعودی قرار بگیرید. اما چرا؟ محققان بر این باورند که میلیاردها دلار پول عربستان می‌تواند به ایجاد یک صنعت فناوری برای تکمیل سلطه نفتی آن کمک کند.

ماه گذشته، مردم در حالیکه به سمت یک کنفرانس در 50 مایلی خارج از ریاض حرکت می‌کردند، یک ترافیک 3 ساعته را تحمل کردند. با این حال، برای رد شدن از ازدحام، بازدیدکنندگان رویداد ناامید به سمت شانه بزرگراه رانندگی کردند. آنها با سرعت از کنار کسانی که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت می‌کردند گذشتند. همچنین تعداد کمی از خروجی آزادراه در قسمت خط ویژه استفاده کردند.

پیشتازی عربستان

آدام سلیپسکی (Adam Selipsky)، مدیر اجرایی بخش محاسبات ابری آمازون، از سرمایه‌گذاری 5.3 میلیارد دلاری در عربستان سعودی برای مراکز داده و فناوری هوش مصنوعی خبر داد. انتظار می‌رود آرویند کریشنا (Arvind Krishna)، مدیر اجرایی آی‌بی‌ام (IBM)، دوستی مادام‌العمر با این کشور داشته باشد. علاوه بر این، مدیران هوأوی و سایر شرکت‌ها در مورد اینکه چگونه عربستان سعودی می‌تواند بخش هوش مصنوعی و اینترنت اشیا را رونق بخشد، بحث کردند. با بینش آژانس مطبوعاتی دولتی عربستان، بیش از 10 میلیارد دلار معامله در طول این رویداد انجام شد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در سال جاری حدود 100 میلیارد دلار توسط عربستان برای سرمایه‌گذاری در زمینه هوش مصنوعی و سایر فناوری‌ها تأمین شده است. انتظار می‌رود اندریسون هاروویتز (Andreessen Horowitz)، شرکت سرمایه‌گذاری سیلیکون ولی و سایر سرمایه‌گذاران حدود 40 میلیارد دلار به شرکت‌های هوش مصنوعی سرمایه اضافه کنند.

احتمال رهبری عربستان سعودی در دنیای فناوری

هزینه‌های مربوط به پیشرفت‌های فناوری به طرح محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، برمی‌گردد که در سال 2016 با عنوان «چشم‌انداز 2030» رونمایی شد. علاوه بر این ماه گذشته، مقامات سعودی یک میلیارد دلار بودجه برای «GAIA»، یک شتاب دهنده استارت‌آپ هوش مصنوعی، تعیین کردند.

به هر استارت‌آپ در این برنامه کمک هزینه‌ای به ارزش حدود 40 هزار دلار در ازای گذراندن حداقل 3 ماه در ریاض به همراه سرمایه‌گذاری بالقوه 100 هزار دلار اعطا شد. کارآفرینان باید شرکت خود را در این کشور ثبت و حدود 50 درصد از سرمایه‌گذاری خود را در عربستان سعودی صرف کنند. علاوه بر این، آنها همچنین به نیروی محاسباتی خریداری شده از آمازون و گوگل به صورت رایگان دسترسی خواهند داشت. کارشناسان پیشنهاد کردند که این ممکن است طعمه‌ای برای کارآفرینان جوان فناوری باشد تا به تقویت «چشم‌انداز 2030» توسط محمد بن سلمان کمک کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.