about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دولت ژاپن سرعت خود را برای ایجاد زمینه‌های قانونی برای معرفی دفاع سایبری پیشگیرانه «فعال» افزایش داده است و قوانین مرتبط، آماده ارائه در جلسه فوق‌العاده پاییز امسال است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، خطر حملات سایبری به وضوح زیاد است و سازمان‌های دولتی و زیرساخت‌های ضروری مانند شرکت‌های برق و مخابرات هر روز ضربه می‌خورند.

ژوئیه گذشته، سیستم‌های بندر ناگویا پس از بروز مشکلات به طور موقت از کار افتاد.

بر اساس قانون فعلی، اقدامات فقط تا حد مسدود کردن دسترسی های غیرمجاز و حذف ویروس ها است.

دفاع سایبری فعال، شامل انجام اقدامات پیشگیرانه قبل از حمله است، از جمله نظارت مستمر بر فضای سایبری و جمع آوری داده ها و بهداشت منابع حملات با نفوذ به سرورهای آنها.

ایالات متحده از ژاپن خواسته است که چنین اقداماتی را ارائه کند و این اقدامات در استراتژی امنیت ملی به روز شده در پایان سال 2022 گنجانده شده است.

با این حال، تعدادی چالش نیز در انتظار است، اول اینکه آیا با ماده 21 قانون اساسی ژاپن که محرمانه بودن ارتباطات را تضمین می کند مطابقت دارد یا خیر.

به منظور شناسایی سرورهای مشکوک به سوء استفاده، از کسب و کارها و سایرین انتظار می رود که ارتباطات را ثبت کنند، که خطرات نقض آزادی بیان یا تجاوز به حریم خصوصی را به دنبال دارد.

دولت توضیح داده است که محرمانه بودن ارتباطات ممکن است از نقطه نظر «رفاه عمومی» محدود شود، اما مشخص نیست که در چه شرایطی، چه وضعیتی وجود دارد و استفاده از داده های جمع آوری شده برای مقاصد دیگر یا افشای آن غیرقابل قبول است.

از آنجایی که نفوذ به سرورهای خارجی برای "بهداشت" می تواند با قوانینی مانند قانون منع دسترسی غیرمجاز به رایانه و قانون مجازات در تضاد باشد، انتظار می رود اصلاحاتی لازم باشد.

قانون رهگیری ارتباطات برای تحقیقات جنایی، مستلزم احکام دادگاه یا حضور ارائه دهندگان خدمات و سایر مشاغل مرتبط است.

برای جلوگیری از سوء استفاده خودسرانه دولت، به اقدامات روشنی نیاز است.

در اروپا، ایالات متحده و جاهای دیگر، تنظیم‌کننده‌های شخص ثالث استفاده از سیستم‌های دفاع سایبری فعال را کنترل می‌کنند و این برای ژاپن نیز ضروری است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد