about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت‌های سایبرانی و تالس وارد یک مشارکت راهبردی برای تقویت امنیت سایبری در عربستان شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سایبرانی (Cyberani)، شرکت امنیت سایبری سعودی زیرمجموعه آرامکو برای تأمین نیازهای امنیت سایبری شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی در عربستان سعودی با تالس (Thales)، بزرگ‌ترین گروه فناوری در اروپا، مشارکت راهبردی را آغاز کرد.

این اتحاد استراتژیک که در «LEAP 2024» توسط سعید السعید (Saeed Al Saeed)، مدیر عامل سایبرانی و پیر-ایوز ژولیو، (Pierre-Yves Jolivet)، معاون راه‌حل‌های دیجیتال سایبری در تالس به امضا رسید، مطابق با چشم‌انداز 2030 عربستان، بر اهمیت امنیت سایبری و زیرساخت دیجیتال در ایجاد یک اقتصاد متنوع و پایدار تأکید دارد. احمد او الخویتر (Ahmad O. Al-Khowaiter)، معاون اجرایی فناوری و نوآوری آرامکو، طارق امین (Tareq Amin)، مدیرعامل آرامکو دیجیتال، وائل کانون (Wael Kanoun)، مدیر عامل راه‌حل‌های دفاع سایبری تالس در عربستان سعودی و خاورمیانه و برنارد روکس (Bernard Roux)، مدیرعامل تالس در عربستان، شاهد امضای این قرارداد بودند. اتحاد سایبرانی-تالس به عنوان یک کاتالیزور برای اقتصاد محلی عمل و توسعه قابلیت‌های دیجیتال و صنعتی عربستان را تقویت و به اهداف حاکمیت این کشور کمک می‌کند.

با درک شدت فزاینده تهدیدات سایبری در سطح جهانی و الزامات انطباق و مقرراتی پیچیده‌تر، سایبرانی و تالس برای رسیدگی به بازار امنیت سایبری در عربستان با هدف مشترک 350 میلیون دلار درآمد از سال 2024 تا 2030 به نیروهای خود ملحق خواهند شد.

تالس پس از تکمیل خرید «Imperva» و با بیش از 5800 کارشناس امنیت سایبری در 68 کشور، درآمد 2.4 میلیارد دلاری را در سال 2024 از امنیت سایبری پیش‌بینی کرد.

سایبرانی با انتخاب تالس به عنوان شریک ترجیحی، از تخصص شرکت فناوری برای ایمن‌سازی زیرساخت‌ها و عملیات‌های مهم فناوری اطلاعات (IT) و فناوری عملیاتی (OT) برای مشتریان خود در ریاض استفاده خواهد کرد.

این مشارکت با تمرکز بر بخش‌های حیاتی مانند انرژی، تأسیسات، حمل‌ونقل، فضا، امور مالی و حتی شهرهای هوشمند، بهترین راه‌حل‌های امنیت سایبری کلاسی را به سازمان‌های کشور ارائه می‌کند.

تالس همچنین با ارائه خدمات امنیت سایبری برای شرکت‌های آرامکو در مکان‌های خارج از کشور، از سایبرانی حمایت خواهد کرد.

مدیرعامل سایبرانی در این خصوص گفت :

«ما از این اتحاد بی‌نظیر هیجان‌زده و مفتخر هستیم. این یک تلاش انقلابی است که به طور قابل توجهی بر خط سیر امنیت سایبری و پیشرفت انعطاف‌پذیری در عربستان سعودی امروز تأثیر خواهد گذاشت. از طریق این اتحاد، سایبرانی بهترین راه‌حل‌های کلاس امنیت سایبری را برای سازمان‌ها در عربستان ارائه می‌دهد. سایبرانی با استفاده از اتحاد با تالس و اکوسیستم آرامکو در کل، رهبر و مرجع ارائه‌دهنده امنیت سایبری فناوری عملیاتی در کشور خواهد بود.»

پیر-ایوز ژولیو، معاون راه‌حل‌های دیجیتال سایبری در تالس، اظهار داشت :

«سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های دیجیتال برای دستیابی به هدف کلی چشم‌انداز 2030 که یک اقتصاد متنوع، دیجیتال، انعطاف‌پذیر و مبتنی بر دانش است، اهمیت دارد. ما از اتحاد با سایبرانی و فرصت‌ها و قابلیت‌هایی که دی‌ان‌ای (DNA) ترکیبی ما به بازار عربستان می‌آورد هیجان‌زده هستیم. ما متعهد به تقویت دفاع کشور در برابر تهدیدات سایبری، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و ارتقای انعطاف‌پذیری دیجیتال برای آینده‌ای امن و مرفه هستیم. با بیش از 50 سال حضور فعال در عربستان، اولویت ما ساختن آینده‌ای است که همه بتوانیم به آن اعتماد کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.