about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سازمان ملی امنیت سایبری عربستان، تمرین امنیت سایبری را برای فصل حج به پایان رساند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان ملی امنیت سایبری (NCA) عربستان سعودی «رزمایش امنیت سایبری برای فصل حج 1445H» را با حضور بیش از 200 نهاد ملی و بیش از 600 مقام و متخصص امنیت سایبری تکمیل کرد. این رزمایش با حضور بندر بن مشاری (Bandar bin Mishari)، دستیار وزیر کشور در امور فناوری و ماجد المازید (Majed Al-Mazyed)، رئیس مرکز ملی امنیت سایبری عربستان، طی 2 روز در جده برگزار شد.

این طرح ابتکاری بخشی از برنامه افزایش امنیت سایبری مداوم این سازمان است که برای تقویت دفاع سایبری نهادهای شرکت کننده در حج و ارتقای قابلیت‌های متخصصان امنیت سایبری آنها طراحی شده است. شرکت‌کنندگان در شبیه‌سازی حملات سایبری مختلف، استفاده از مکانیسم‌های واکنش به حوادث سایبری و انجام فعالیت‌های فنی و اداری شرکت کردند. هدف از این تمرین‌ها ترویج راه‌حل‌های نوآورانه برای چالش‌ها و تهدیدات امنیت سایبری نوظهور، همسو با بالاترین استانداردها و شیوه‌ها بود.

این رویداد از یک پلتفرم تخصصی استفاده کرد که با همکاری شرکت فناوری اطلاعات عربستان سعودی (SITE)، بازوی فنی سازمان ملی امنیت سایبری، توسعه یافت و عملیاتی شد. پلتفرم برای طراحی تمرین‌های امنیت سایبری مناسب و توسعه سناریوهایی ساخته شده که منعکس‌کننده آخرین روندها در تهدیدات و حملات سایبری است و در نتیجه آمادگی همه نهادهای درگیر را افزایش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.

تصاحب
1405/06/31 - 11:41- جرم سایبری

تصاحب سایت گروه کلاپ توسط شاینی هانترز

گروه مجرمان سایبری شاینی هانترز، کنترل وب‌سایت افشای اطلاعات گروه باج‌افزاری کلاپ در دارک‌وب را به دست گرفته و از این گروه خواستار پرداخت مبلغی برای جلوگیری از افشای اطلاعات شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.