about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آتوس، شرکت فناوری فرانسوی که ارتباطات نظامی و سرویس‌های اطلاعاتی این کشور را تأمین می‌کند، روز جمعه ادعاهای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر نفوذ به پایگاه داده داخلی این شرکت را بی‌اساس خواند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این اقدام اخاذی در شرایطی رخ داده که آتوس، که حدود ۹۰ هزار نفر نیرو دارد، در حال مذاکره برای فروش بخش محاسبات پیشرفته خود به دولت فرانسه است تا با بازسازی ساختار خود از ورشکستگی مالی جلوگیری کند.

یک گروه باج‌افزاری به نام اسپیس برز (Space Bears) که از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، در سایت خود در دارک‌وب در تاریخ ۲۸ دسامبر نام آتوس را منتشر کرد و قول داد که داده‌های سرقت‌شده از این شرکت را در ۸ ژانویه منتشر کند.

در حال حاضر، بیش از ۳۰ قربانی اخاذی در سایت دارک‌وب این گروه وجود دارند که اولین قربانی آن‌ها حدود ۹ ماه پیش شناسایی شده است.

آتوس، که در بورس یورونکست پاریس فهرست شده، ابتدا به ادعای مجرمان با بیان اینکه این ادعاها را بسیار جدی می‌گیرد، پاسخ داد و اعلام کرد که تیم امنیت سایبری‌اش فعالانه در حال بررسی وضعیت است.

این شرکت بیان کرد:

تحلیل اولیه نشان می‌دهد هیچ شواهدی از نفوذ یا حمله باج‌افزاری در سیستم‌های آتوس/اویدن (Eviden) در هیچ کشوری وجود ندارد و تاکنون هیچ درخواست باجی دریافت نشده است.

پس از انجام تحقیقات، آتوس روز جمعه اعلام کرد:

ادعاهای مطرح‌شده توسط گروه باج‌افزاری اسپیس برز در مورد نفوذ به سازمان آتوس بی‌اساس است. هیچ زیرساختی که توسط آتوس مدیریت می‌شود، مورد سرقت واقع نشده، به هیچ کد منبعی دسترسی پیدا نشده و هیچ‌گونه مالکیت فکری یا داده‌های اختصاصی آتوس افشا نشده است.

این شرکت همچنین تأکید کرد که زیرساخت خارجی متعلق به شخص ثالث، که به آتوس متصل نیست، توسط گروه اسپیس برز مورد حمله قرار گرفته است.

این زیرساخت شامل داده‌هایی بود که نام شرکت آتوس را ذکر می‌کرد، اما تحت مدیریت یا حفاظت آتوس نبوده است.

آتوس اضافه کرد که دارای شبکه جهانی بیش از ۶,۵۰۰ متخصص امنیتی است و ۱۷ مرکز عملیات امنیتی نسل جدید(SOC)  که به‌صورت شبانه روزی و در هفت روز هفته فعالیت می‌کنند را برای تضمین امنیت این شرکت و مشتریانش راه‌اندازی کرده است.

آتوس در سال ۲۰۲۳ درآمدی بالغ بر ۱۰ میلیارد یورو (معادل ۱۰.۲۸ میلیارد دلار) ثبت کرد.

این شرکت که قرار است در فوریه ششمین مدیرعامل خود را در کمتر از دو سال منصوب کند، در اکتبر توسط رویترز به‌عنوان "شرکت در حال مبارزه" توصیف شد و کاهش ۴.۴ درصدی درآمد سه‌ماهه سوم خود را گزارش داد.

به گزارش رویترز، دولت فرانسه که قراردادهایی با این شرکت برای سرویس‌های نظامی و اطلاعاتی دارد، در تلاش است تا کنترل دارایی‌های فناوری استراتژیک را در کشور حفظ کند.

بااین‌حال، تلاش برای خرید بخشی از آتوس با چالش‌هایی از جمله کسری بودجه دولت مواجه شده است که به دلیل بحران سیاسی جاری، که منجر به کاهش رتبه اعتباری فرانسه پس از انتصاب فرانسوا بایرو به‌عنوان نخست‌وزیر در دسامبر شده، تشدید شده است.

مشاور تیم امنیتی اس-آر ام (S-RM)، گروه اسپیس برز را به گروه فوبوس (Phobos)، ارائه‌دهنده خدمات باج‌افزار به‌عنوان سرویس، مرتبط دانسته است.

محققان کاهش حملات توسط وابستگان این گروه را در سال گذشته مشاهده کردند، پیش از آنکه وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کند که مدیر ادعایی آن، شهروند روسی به نام اوگنی پتیتسین ۴۲ ساله، در کره جنوبی دستگیر و به ایالات متحده استرداد شده است.

پتیتسین در ماه نوامبر در مریلند در دادگاه حاضر شد و با ۱۳ اتهام مواجه گردید و در صورت محکومیت، ممکن است دهه‌ها سال زندان را پیش رو داشته باشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .