about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیر مستقر در ایران که یک بازار غیرقانونی در دارک‌وب را اداره می‌کرد، روز سه‌شنبه و یک سال پس از تعطیلی این پلتفرم در یک عملیات پلیسی، توسط وزارت خزانه‌داری ایالات متحده تحریم شد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، مقامات آمریکایی بهروز پارسا راد را به عنوان تنها مدیر بازار نمسیس متهم کردند؛ پلتفرمی که ادعا می‌شود مجرمان سایبری و قاچاقچیان مواد مخدر را قادر می‌ساخت تا کالاهای خود را بفروشند و وجوه حاصل را پول‌شویی کنند.

بردلی اسمیت، معاون موقت وزارت خزانه‌داری در امور تروریسم و اطلاعات مالی، اظهار داشت:

به‌عنوان مدیر بازار دارک‌وب نمسیس، پارسا راد در تلاش بود — و همچنان در تلاش است — تا پناهگاهی امن برای تسهیل تولید، فروش و ارسال مواد مخدر غیرقانونی مانند فنتانیل و سایر مواد افیونی مصنوعی ایجاد کند. وزارت خزانه‌داری در این اقدام با نهادهای اجرای قانون ایالات متحده همکاری کرده است.

پلیس آلمان با همکاری سازمان‌هایی در ایالات متحده و لیتوانی، تحقیقاتی یک‌ونیم ساله انجام داد که در نهایت منجر به توقیف زیرساخت‌های مورد استفاده برای اداره بازار نمسیس در دو یورش در مارس ۲۰۲۴ شد.

بر اساس گزارش اداره پلیس فدرال آلمان (BKA)، این پلتفرم در سال ۲۰۲۱ تأسیس شد و تا پیش از تعطیلی، بیش از ۱۵۰ هزار کاربر داشت.

مقامات آلمانی اعلام کردند که تقریباً ۲۰٪ از ۱,۱۰۰ فروشنده این پلتفرم در آلمان مستقر بودند.

این سایت مجموعه‌ای از مواد مخدر، داده‌های به سرقت رفته، اسناد جعلی و خدمات مرتبط با جرایم سایبری، از جمله باج‌افزار، فیشینگ و حملات منع سرویس (DDoS) را ارائه می‌داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که این پلتفرم بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴، فروش نزدیک به ۳۰ میلیون دلار مواد مخدر را در سراسر جهان تسهیل کرده است.

گفته می‌شود که قاچاقچیان، فنتانیل را به‌صورت خالص یا مخلوط با سایر مواد مخدر در این سایت به فروش می‌رساندند.

پارسا راد کنترل کامل این بازار و تمام کیف پول‌های ارز دیجیتال آن را در اختیار داشت و از کارمزد تراکنش‌های انجام‌شده در سایت درآمد کسب می‌کرد.

وزارت خزانه‌داری معتقد است که او میلیون‌ها دلار از طریق این پلتفرم و همچنین پول‌شویی ارزهای دیجیتال برای قاچاقچیان و مجرمان سایبری به دست آورده است.

مقامات آمریکایی خاطرنشان کردند که پس از تعطیلی نمسیس، پارسا راد با فروشندگانی که پیش‌تر در این بازار فعال بودند، درباره راه‌اندازی یک بازار جدید در دارک‌وب به‌عنوان جایگزین نمسیس گفتگو کرده است.

تحریم‌های اعمال‌شده علیه پارسا راد شامل شناسایی ۴۹ آدرس بلاکچین مرتبط با او بود که برای ذخیره و پول‌شویی وجوه استفاده می‌شدند.

مقامات آمریکایی اعلام کردند که این اولین اقدام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) در چارچوب تیم مشترک پلیس مواد مخدر و دارک‌وب به رهبری اف‌بی‌آی است.

در سال‌های اخیر، نهادهای اجرای قانون شدت عملیات تعطیلی بازارهای غیرقانونی در دارک‌وب را افزایش داده‌اند تا تعداد پلتفرم‌های در دسترس برای قاچاقچیان مواد مخدر و مجرمان سایبری را کاهش دهند.

تعطیلی نمسیس در ادامه عملیات‌های بین‌المللی علیه بازارهای مجرمانه‌ای مانند جنسیس، هیدرا، سیپولتی، بوهما، امپایر، ایکس ددیک (xDedic)، کینگدام، پیلوپواتی و غیره انجام شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.