about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سه مقام ارشد کره شمالی را که در طرح‌های فناوری اطلاعات مشارکت داشته‌اند، تحریم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، کیم سه اون، جو کیونگ هون و میونگ چول مین متهم هستند که به کره شمالی در دور زدن تحریم‌های آمریکا و سازمان ملل از طریق طرح استخدام نیروهای فناوری اطلاعات با استفاده از هویت‌های سرقت‌شده کمک کرده‌اند.

اقدامات نیروهای امنیتی ایالات متحده بر روی شرکت «Korea Sobaeksu Trading Company» متمرکز شده است؛ شرکتی کره‌ای که ظاهراً به عنوان پوششی برای اداره صنایع نظامی کره شمالی عمل می‌کرد.

این اداره مسئول برنامه هسته‌ای این کشور است و در توسعه موشک‌های بالستیک نقش دارد.

مقامات کره شمالی طرح استخدام نیروهای فناوری اطلاعات را از طریق همین شرکت هدایت کرده و از آن برای فعالیت در ویتنام و کشورهای دیگر استفاده کرده‌اند.

مقامات آمریکایی همچنین افزودند که شرکت Sobaeksu در فعالیت‌های تهیه تجهیزات هسته‌ای برای اداره صنایع نظامی کره شمالی نیز مشارکت داشته است.

کیم سه اون نماینده این شرکت بوده و مدیریت چند شرکت زیرمجموعه در ویتنام را نیز بر عهده دارد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری یا محکومیت او شود، تا ۳ میلیون دلار جایزه پرداخت خواهد کرد.

جو کیونگ هون، از همکاران کیم، نیز تحریم شده است.

او متهم به رهبری یکی از تیم‌های فناوری اطلاعات است که با پروژه‌هایی از جمله ارز دیجیتال، درآمدهایی برای دولت پیونگ‌یانگ تولید کرده‌اند.

وزارت خزانه‌داری همچنین میونگ چول مین، یکی دیگر از زیردستان کیم سه اون را به فهرست تحریم‌ها افزوده و اعلام کرده است که او علاوه بر تسهیل طرح فناوری اطلاعات، تلاش کرده محصولات مختلفی از جمله دخانیات را به کره شمالی وارد کند.

برای اطلاعاتی درباره محل اقامت او نیز ۳ میلیون دلار جایزه در نظر گرفته شده است.

بردلی اسمیت، مدیر دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC)، بیان کرد:

کره شمالی برای تهیه تجهیزات و تأمین مالی برنامه‌های غیرقانونی هسته‌ای و موشکی خود، به شرکت‌های پوششی مانند Korea Sobaeksu و افراد کلیدی متکی است.

همچنین روز پنج‌شنبه، یک زن آمریکایی به بیش از ۸ سال زندان محکوم شد.

او در راه‌اندازی مزارع لپ‌تاپ برای عملیات کره شمالی نقش داشت؛ طرحی که از طریق آن، این کشور توانسته میلیون‌ها دلار از طریق استخدام نیروهای خود در شرکت‌های آمریکایی با حقوق بالا، کسب کند.

دولت کره شمالی بخش اعظم درآمد حاصل از این استخدام‌ها را برای خود نگه می‌دارد.

در برخی موارد نیز نیروهای فناوری اطلاعات از بدافزار برای سرقت اطلاعات از شرکت‌هایی که آن‌ها را استخدام کرده‌اند، استفاده کرده‌اند.

به گفته وزارت امور خارجه آمریکا، هدف این طرح به‌طور خاص، تأمین مالی برنامه موشک‌های بالستیک کره شمالی است.

مقامات اعلام کردند برخی از موشک‌های بالستیک تولیدشده از این مسیر، به روسیه منتقل شده‌اند و در حملات علیه اوکراین مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

وزارت خارجه آمریکا همچنین ۷ میلیون دلار جایزه برای اطلاعات درباره سیم هیون-سوپ و ۵۰۰ هزار دلار برای هر یک از افراد زیر اعلام کرد:

•    کیم یونگ-بوک
•    کیم چول-مین
•    ری تونگ-مین
•    ری وون-هو

اف‌بی‌آی نیز راهنمایی برای تیم‌های منابع انسانی شرکت‌ها منتشر کرده تا بتوانند در فرآیند مصاحبه، نیروهای فناوری اطلاعات مرتبط با کره شمالی را شناسایی کنند.

در کنار اقدامات وزارت خزانه‌داری، وزارت دادگستری آمریکا نیز کیفرخواست‌هایی را علیه هفت تبعه کره شمالی به اتهام قاچاق سیگار تقلبی افشا کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.