about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از پیگیری حقوقی تحریف نام خلیج فارس توسط گوگل خبر داد و گفت: این موضوع از طریق مجامع بین‌المللی پیگیری خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی ظهر امروز سه شنبه طی سخنانی درباره تحریف نام خلیج فارس توسط برخی سکوهای بین‌المللی گفت: متأسفانه در روزهای اخیر، برخی سکوهای بین‌المللی از جمله گوگل اقدام به تحریف نام تاریخی و کهن خلیج فارس کرده‌اند که البته این اقدام با واکنش جدی مردم ایران و حتی اعتراض برخی چهره‌های بین‌المللی مواجه شده است.

وی افزود: مرکز ملی فضای مجازی به عنوان متولی حوزه فضای مجازی کشور، اعتراض قاطع خود را نسبت به استفاده از عناوین جعلی و ساختگی برای «خلیج فارس» اعلام می‌کند و ما این اقدامات را تحریف عمدی یک واقعیت جغرافیایی و تاریخی تثبیت‌شده می‌دانیم که به نقض هنجارهای بین‌المللی در زمینه تثبیت اسامی جغرافیایی منجر می‌شود.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: نام «خلیج فارس» برای هزاران سال در اسناد تاریخی، نقشه‌ها و معاهدات بین‌المللی به طور پیوسته و جهان‌شمول به کار رفته است و توسط نهادهای معتبر بین‌المللی، از جمله گروه متخصصین سازمان ملل متحد برای اسامی جغرافیایی که بر اساس قطعنامه ۷۱۵ شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد تشکیل شده است، به عنوان تنها نام مشروع برای پهنه آبی میان فلات ایران و شبه‌جزیره عربستان تأیید شده است.

دلیریان ادامه داد: همچنین، هشتمین کنفرانس سازمان ملل متحد نیز در مورد استانداردسازی اسامی جغرافیایی، بر برتری این نام تأکید کرده و اعتبار تاریخی، جغرافیایی و حقوقی آن را مورد تأیید قرار داده است.

وی همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران استفاده از عناوین جعلی برای «خلیج فارس» را تعرض به هویت ملی خود و نقض اصول مندرج در بند سوم ماده ۱۹ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، که احترام به حقوق دولت‌ها در امور نام‌گذاری جغرافیایی را الزام‌آور می‌داند، تلقی می‌کند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: بر همین اساس، مرکز ملی فضای مجازی قصد دارد موضوع این تحریف بزرگ را از طریق مراجع بین‌المللی به صورت حقوقی پیگیری کند. در همین راستا، بزودی در یک نشست مشورتی و هماهنگی که به میزبانی معاونت حقوقی مرکز ملی و با حضور حقوقدانان مطرح و مشارکت نمایندگان دستگاه‌های حقوقی کشور برگزار می‌شود، ابعاد حقوقی تحریف نام خلیج فارس، بررسی و هماهنگی لازم میان دستگاه‌های مختلف انجام خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/24 - 10:09- آسیا

مشارکت شرکت‌های اسرائیلی در حوزه امنیت سایبری

شرکت اسرائیلی «Orca Security»، استارت‌آپ «Opus» را خریداری کرد.

اندروید
1404/02/24 - 07:42- هوش مصنوعي

اندروید اتو به هوش مصنوعی جمینای مجهز می‌شود

جمینای «در ماه‌های آینده» به اندروید اتو خواهد آمد.

عارف:
1404/02/24 - 07:36- سایرفناوری ها

عارف: نظام تصمیم‌گیری کشور به نتیجه رفع فیلترینگ رسیده است

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه برای تحقق وعده‌های انتخاباتی به دنبال شوک درمانی نیستیم، گفت: در زمینه رفع فیلترینگ، نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور به نتیجه رفع فیلترینگ رسیده است.