about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان ادعا کردند که چین در یک پاکسازی نادر، دو نفر از ارشدترین رهبران نظامی خود را مورد تحقیق قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چین آغاز تحقیقات در مورد دو نفر از ارشدترین رهبران نظامی این کشور را با عنوان مقابله با فساد در ارتش آزادیبخش خلق تأیید کرد.

در اطلاعیه‌ای که توسط خبرگزاری دولتی شینهوا منتشر شد، آمده است که این دو نفر، ژانگ یوشیا (Zhang Youxia)، ارشدترین افسر نظامی و لیو ژنلی (Liu Zhenli)، یک فرمانده ارشد عملیاتی، پس از مشورت با کمیته مرکزی حزب کمونیست چین، تحت تحقیقات قرار گرفته‌اند.

گزارش شینهوا پس از گمانه‌زنی‌های گسترده ناظران چین در بحبوحه غیبت ژانگ در مراسم افتتاحیه مدرسه مرکزی حزب در پکن در اوایل این هفته منتشر شد.

به گفته این خبرگزاری، ژانگ، معاون ارشد رئیس کمیسیون مرکزی نظامی (CMC) و عضو دفتر سیاسی نخبگان، و لیو، رئیس ستاد مشترک ستاد مرکزی کمیسیون مرکزی نظامی، به نقض جدی نظم و قانون مظنون هستند. سوءظنی که در اقدامات انضباطی رسمی حزب کمونیست توصیف شده، با سوءظن دادستان در کشورهای غربی که آستانه قانونی برای یک پرونده دادگاهی را توصیف می‌کند، یکسان نیست و نشان می‌دهد که یک تصمیم سیاسی داخلی گرفته شده است.

کارشناسان مدعی شدند که هر دو نفر مسئولیت‌های قابل توجهی برای سرعت عملیاتی شدید به درخواست شی جین پینگ (Xi Jinping) درمورد تایوان داشتند، تایوانی که متعهد شده آن را تحت حاکمیت حزب کمونیست با سرزمین اصلی متحد کند. چندین مقام آمریکایی ادعا کرده‌اند که شی قصد دارد توانایی حمله به تایوان تا سال ۲۰۲۷، صدمین سالگرد تأسیس ارتش آزادی‌بخش خلق، ایجاد شود، اگرچه آنها هشدار داده‌اند که توانایی به معنای قصد و نیت نیست.

ماهیت سوءظن‌ها علیه این افراد به طور عمومی فاش نشده و تحقیقات و پیگردهای قانونی توسط نهادهای انضباطی حزب کمونیست به جای دادگاه‌های مستقل انجام می‌شود.

تحلیلگران غربی ادعا کردند که فساد در سراسر ارتش آزادی‌بخش خلق، زمانی که شی در سال ۲۰۱۲ به قدرت رسید، فراگیر بود، اما زمان پاکسازی‌های سطح بالا، نشان‌دهنده محاسبات سیاسی و نه سرعت معمول عملیات‌های اجرای قانون است.

ماه اکتبر گذشته، روزنامه فایننشال تایمز مدعی شد که شی ژنرال شماره دو ارتش آزادی‌بخش خلق را به همراه 8 فرمانده ارشد دیگر در وزارت دفاع به اتهام جرایم بزرگ مرتبط با شغل شامل مبالغ هنگفت پول پاکسازی کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.