about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تنظیم کننده حریم خصوصی اتحادیه اروپا تحقیقاتی را در مورد گوگل آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،تنظیم‌کننده حریم خصوصی اتحادیه اروپا تحقیقاتی را در مورد استفاده گوگل از داده‌های شخصی کاربران اتحادیه اروپا برای توسعه مدل هوش مصنوعی خود آغاز کرد.

کمیسیون حفاظت از داده های ایرلند (DPC)، تنظیم کننده اصلی اتحادیه اروپا برای اکثر شرکت های اینترنتی برتر ایالات متحده گفت:

 این تحقیقات مربوط به مدل هوش مصنوعی پالم 2 (Pathways Language Model 2) شرکت آلفابت (گوگل) می باشد.

این تحقیق قانونی بخشی از تلاش‌های گسترده‌ کمیسیون حفاظت از داده های ایرلند (DPC) با همکاری قانون‌گذاران اتحادیه اروپا (EU/EEA) (منطقه اقتصادی اروپا) جهت تنظیم پردازش داده‌های شخصی کاربران اتحادیه اروپا در توسعه مدل‌های هوش مصنوعی می باشد.  

پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس هفته گذشته موافقت کرد که سیستم‌های هوش مصنوعی خود را با استفاده از داده‌های شخصی جمع‌آوری‌شده از کاربران اتحادیه اروپا قبل از رضایت آنها آموزش ندهد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.