about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک سناتور آمریکایی از پنتاگون اطلاعات بیشتری در مورداستفاده مایکروسافت از مهندسان چینی درخواست کرده است.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یک سناتور آمریکایی از پنتاگون اطلاعات بیشتری در مورداستفاده مایکروسافت از مهندسان چینی در نگهداری سیستم‌های محاسبات ابری نظامی درخواست کرده است.

 سناتور تام کاتن، جمهوری‌خواه اهل آرکانزاس که ریاست کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان و همچنین عضویت در کمیته خدمات مسلح آن را بر عهده دارد، پس از انتشار گزارشی در نشریه روزنامه‌نگاری تحقیقی پروپابلیکا در اوایل این هفته، این نامه را به پیت هگست، وزیر دفاع، ارسال کرد.

 این گزارش که جزئیات استفاده مایکروسافت از مهندسان چینی را شرح می‌دهد، زمینه جدیدی را برای کار بر روی سیستم‌های محاسباتی نظامی ایالات متحده تحت نظارت "اسکورت‌های دیجیتال" ایالات متحده که از طریق پیمانکاران فرعی استخدام شده‌اند، فراهم می‌کند.

 این پیمانکاران فرعی دارای مجوزهای امنیتی هستند؛ اما اغلب فاقد مهارت‌های فنی برای ارزیابی این موضوع هستند که آیا کار مهندسان چینی تهدیدی برای امنیت سایبری محسوب می‌شود یا خیر.

 در پاسخ به تماس رویترز در مورد گزارش پروپابلیکا و نامه کاتن، مایکروسافت از اظهارنظر خودداری کرد. این شرکت که پیمانکار اصلی دولت ایالات متحده است و سیستم‌های آن توسط هکرهای چینی و روسی مورد نفوذ قرار گرفته است، به پروپابلیکا گفت که در جریان یک فرایند مجوز، رویه‌های خود را به دولت ایالات متحده افشا کرده است.

 کاتن از ارتش ایالات متحده خواست فهرستی از تمام پیمانکارانی که از پرسنل چینی استفاده می‌کنند و اطلاعات بیشتری در مورد نحوه آموزش "اسکورت‌های دیجیتال" ایالات متحده برای شناسایی فعالیت‌های مشکوک ارائه دهد.

 کاتن در این نامه نوشت: 

 دولت ایالات متحده اذعان دارد که قابلیت‌های سایبری چین یکی از تهاجمی‌ترین و خطرناک‌ترین تهدیدها برای ایالات متحده است، همان‌طور که در نفوذ به زیرساخت‌های حیاتی، شبکه‌های مخابراتی و زنجیره‌های تأمین ما مشهود است. ارتش ایالات متحده باید در برابر تمام تهدیدات بالقوه در زنجیره تأمین خود، از جمله تهدیدات پیمانکاران فرعی، محافظت کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد