about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

روسیه در حال تحقیق در مورد پاول دوروف بنیان‌گذار تلگرام به‌عنوان بخشی از پرونده جنایی است.

به گزارش کارگروه رسانه اجتماعی سایبربان، روسیه تحقیقات جنایی علیه دوروف، بنیان‌گذار تلگرام را به دلیل اتهامات مرتبط با فعالیت‌های تروریستی آغاز کرده است.

بازرسان روسی با استناد به مطالب جمع‌آوری‌شده توسط سرویس امنیت فدرال (FSB) و وزارت امور داخلی، دوروف را طبق قانون مربوط به کمک به فعالیت‌های تروریستی مورد بازجویی قرار می‌دهند.

روسیه اعلام کرد که از تلگرام در ۱۵۳ هزار جرم استفاده شده است.

طبق این اطلاعات، سازمان‌های اجرای قانون از سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۵۳ هزار جرم انجام شده با استفاده از تلگرام را ثبت کرده‌اند، از جمله ۳۳ هزار مورد که به‌عنوان خرابکاری، تروریسم یا افراط‌گرایی طبقه‌بندی شده‌اند. 

مقامات روسی اظهار داشتند که سرویس‌های امنیتی از ۴۷۵ حمله تروریستی که گفته می‌شود از طریق این برنامه پیام‌رسان سازماندهی شده بودند، جلوگیری کرده‌اند.

مقامات روسی همچنین اعلام کردند که ۶۱ قتل‌عام برنامه‌ریزی شده در مدارس رهگیری شده است. طبق گزارش‌ها، این نقشه‌ها توسط نوجوانانی انجام شده است که مقامات ادعا می‌کنند تحت‌تأثیر هماهنگ‌کننده‌های خارجی که از طریق تلگرام ارتباط برقرار می‌کردند، قرار گرفته‌اند.

سازمان‌های امنیتی اعلام کردند که حمله تروریستی مارس ۲۰۲۴ در تالار شهر کروکوس از طریق تلگرام هماهنگ شده بود. محققان ادعا کردند که مهاجمان از ابزارهای تحلیلی این پلتفرم برای جمع‌آوری داده‌های شخصی، از جمله ارتباطات خانوادگی، کارهای روزمره و الگوهای سفر افراد هدف استفاده کرده‌اند.

مقامات ادعا کردند که قربانیان شامل شهروندان روسی، وبلاگ‌نویسان، روزنامه‌نگاران و مقامات نظامی بودند. در میان افراد نام‌برده‌شده، داریا دوگینا و ماکسیم فومین و همچنین نه افسر ارشد نظامی، از جمله سپهبد ایگور کریلوف، بودند. مقامات همچنین گزارش دادند که تقریباً ۷۰۰ تهدید مستقیم علیه اعضای خانواده پرسنل نظامی روسیه از طریق این پلتفرم صورت‌گرفته است.

سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های روسیه (Roskomnadzor) اعلام کرد که در سال‌های اخیر بیش از ۱۵۰ هزار درخواست رسمی برای حذف محتوای غیرقانونی به تلگرام ارسال کرده است، اما ادعا کرد که این شرکت به‌اندازه کافی پاسخ نداده است.

در یک اقدام قانونی جداگانه، دادگاه منطقه‌ای تاگانسکی مسکو در ۱۱ فوریه پس از اینکه تلگرام را به دلیل عدم حذف اطلاعات ممنوعه مجرم شناخت، این شرکت را ۱۰.۸ میلیون روبل (۱۴۰۷۲۲.۴۹ دلار) جریمه کرد. از ابتدای سال ۲۰۲۶، همین دادگاه هشت پرونده اداری علیه تلگرام، از جمله تخلفات مکرر مربوط به نظارت بر محتوا و محدودیت‌های دسترسی، ثبت کرده است.

سازمان تنظیم مقررات ارتباطات روسیه همچنین اعلام کرد که قصد دارد از ۱۰ فوریه، سرعت سرویس تلگرام را کاهش دهد تا آن را مجبور به رعایت مقررات داخلی کند.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1404/12/05 - 13:11- آمریکا

نگرانی دموکرات‌های مجلس آمریکا از تصمیم ترامپ

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کردند که کنارگذاشتن اقدامات علیه چین به امنیت ملی آمریکا آسیب می‌رساند.

ساخت
1404/12/05 - 12:44- آمریکا

ساخت مراکز داده در شمال غربی لوئیزیانا توسط آمازون

آمازون از سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیارددلاری برای ساخت چندین مرکز داده در شمال غربی لوئیزیانا خبر داد.

دیدار
1404/12/05 - 12:19- آمریکا

دیدار مقامات کانادایی با تیم ایمنی شرکت اوپن‌اِی‌آی

مقامات کانادایی پس از تیراندازی در مدرسه با تیم ایمنی شرکت اوپن‌اِی‌آی دیدار خواهند کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.