about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دولت اسپانیا به دادستان‌ها دستور داده است تا رسانه‌های اجتماعی ایکس، متا و تیک‌تاک را مورد بررسی قرار دهند.

به گزارش کارگروه رسانه اجتماعی سایبربان، پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، اعلام کرد که دولت اسپانیا به دادستان‌ها دستور داده است تا رسانه‌های اجتماعی  ایکس، متا و تیک‌تاک را به دلیل انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان، مورد بررسی قرار دهند.

این اعلامیه در حالی منتشر می‌شود که نهادهای نظارتی اروپایی در حال سرکوب شرکت‌های بزرگ فناوری هستند و ادعا می‌کنند که شیوه‌های سوءاستفاده در پلتفرم‌های آنلاین، از رفتارهای ضدرقابتی در تبلیغات دیجیتال گرفته تا طراحی عمدی ویژگی‌های اعتیادآور در رسانه‌های اجتماعی، رواج دارد.

سانچز در حساب ایکس خود نوشت: 

این پلتفرم‌ها سلامت روان، عزت و حقوق فرزندان ما را تضعیف می‌کنند. دولت نمی‌تواند اجازه این کار را بدهد. مصونیت این غول‌ها باید پایان یابد.

او گفت که دولت از دادستان‌ها خواهد خواست تا جرایمی را که ایکس، متا و تیک‌تاک ممکن است از طریق ایجاد و انتشار پورنوگرافی کودکان با استفاده از هوش مصنوعی خود مرتکب شوند، بررسی کنند.

اسپانیا تنها کشوری نیست که محتوای صریح جنسی تولید شده توسط هوش مصنوعی گروک را بررسی می‌کند. دولت‌های دیگر نیز در تلاش جهانی فزاینده‌ای برای مهار مطالب غیرقانونی، تحقیقات، ممنوعیت‌ها و اقدامات حفاظتی هستند.

در اوایل این ماه، سانچز از چندین اقدام باهدف مهار سوءاستفاده آنلاین و محافظت از کودکان، از جمله پیشنهاد ممنوعیت دسترسی افراد زیر 16 سال به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، خبر داد.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.