about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تهدید مقامات اتحادیه اروپا توسط ترامپ

ترامپ کشورهای دارای مالیات دیجیتال را به وضع تعرفه‌های بیشتر تهدید کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کشورهایی را که مالیات دیجیتال دارند، تهدید کرد که در صورت عدم لغو این قانون، تعرفه‌های اضافی بعدی بر کالاهای آنها اعمال خواهد شد.

منابع پیش‌ازاین گفته بودند که دولت ترامپ در حال بررسی اعمال تحریم‌هایی علیه مقامات اتحادیه اروپا یا کشورهای عضو است که مسئول اجرای قانون خدمات دیجیتال این بلوک هستند.

بسیاری از کشورها، به‌ویژه در اروپا، مالیات‌بردرآمد فروش ارائه‌دهندگان خدمات دیجیتال، از جمله گوگلِ آلفابت، فیس‌بوک متا، اپل و آمازون، وضع کرده‌اند. این موضوع مدت‌هاست که برای چندین دولت ایالات متحده، یک موضوع تجاری آزاردهنده بوده است.

ترامپ طی یک پستی گفت: 

با این حقیقت، به همه کشورهایی که مالیات، قانون، آیین‌نامه یا مقررات دیجیتال دارند، هشدار می‌دهم که اگر این اقدامات تبعیض‌آمیز حذف نشوند، من به‌عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده، تعرفه‌های اضافی قابل‌توجهی را بر صادرات آن کشور به ایالات متحده اعمال خواهم کرد و محدودیت‌های صادراتی را بر فناوری و تراشه‌های به‌شدت محافظت‌شده خود اعمال خواهم کرد.

ترامپ در این پست ادعا کرد که چنین قانونی «برای آسیب‌رساندن یا تبعیض علیه فناوری آمریکایی طراحی شده است» و به شرکت‌های رقیب فناوری ایالات متحده، چین، مجوز می‌دهد.

ترامپ پیش‌ازاین نیز تهدید کرده بود که به دلیل اختلافات مربوط به مالیات خدمات دیجیتال، بر کشورهایی مانند کانادا و فرانسه تعرفه وضع خواهد کرد.

ترامپ در ماه فوریه به وزیر تجارت خود دستور داد تا تحقیقات باهدف اعمال تعرفه بر واردات از کشورهایی که مالیات خدمات دیجیتال را بر شرکت‌های فناوری آمریکایی وضع می‌کنند، از سر بگیرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.