about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رژیم صهیونیستی رکورد خرید و ادغام فناوری را در سال 2024 در معاملات سایبری و هوش مصنوعی ثبت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته شرکت سرمایه‌گذاری «Vintage»، استارت‌آپ‌های فناوری رژیم صهیونیستی در مسیر ثبت رکورد یک سال خرید و ادغام (M&A) هستند و کارشناسان ادعا کردند که جنگ در غزه و لبنان اشتهای سرمایه‌گذاران را کاهش نداده است.

بر اساس گزارش این شرکت سرمایه‌گذاری، رژیم صهیونیستی ۹.۱ میلیارد دلار خرید و ادغام فناوری در ۳ فصل اول سال داشته و در مسیر رسیدن به ارزش ۱۰ میلیارد دلار قرار دارد. رکورد قبلی ۸.۶ میلیارد دلار بود که در سال ۲۰۲۱ ثبت شد.

آساف هورش (Asaf Horesh)، یکی از شرکای مدیریت شرکت اسرائیلی، گفت که داده‌ها نشان‌دهنده علاقه مداوم جهانی به فناوری این رژیم باوجود مشکلات مالی ناشی از درگیری‌های جاری است. وی اظهار داشت که تقریباً ۳۰ درصد از فعالیت‌های خرید و ادغام در سال گذشته مربوط به امنیت سایبری بوده است.

قراردادهای فناوری رژیم صهیونیستی در سال جاری شامل خرید ۱.۹ میلیارددلاری شرکت «Salesforce» از ارائه‌دهنده مدیریت داده «Own» و خرید ۷۰۰ میلیون‌دلاری استارت‌آپ هوش مصنوعی «Run:ai» توسط شرکت انویدیا (Nvidia) است.

این مبلغ رکورد پیشنهادی ۲۳ میلیارد دلاری را که شرکت امنیت سایبری اسرائیلی ویز (Wiz) از طرف گوگل در ماه ژوئیه امسال رد کرد، شامل نمی‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد