about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پژوهشگران رکورد جدیدی در انتقال داده‌های بی‌سیم ثبت کرده‌اند و به سرعتی معادل ۹۳۸ گیگابیت بر ثانیه دست یافته‌اند که از شبکه‌های فعلی ۵جی (5G) در بریتانیا تقریبا ۹ هزار برابر سریع‌تر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از ایندیپندنت، پژوهشگران رکورد جدیدی در انتقال داده‌های بی‌سیم ثبت کرده‌اند و به سرعتی معادل ۹۳۸ گیگابیت بر ثانیه دست یافته‌اند که از شبکه‌های فعلی ۵جی (5G) در بریتانیا تقریبا ۹ هزار برابر سریع‌تر است.

این پیشرفت نمایی از عصر جدید ارتباطات از طریق فناوری نسل‌ آینده ۶جی (6G) ارائه می‌دهد که انتظار می‌رود طی دهه آینده به‌صورت تجاری به کار گرفته شود.

تیمی از دانشگاه کالج لندن (یو‌سی‌ال) برای نخستین بار و به منظور غلبه بر گلوگاه‌ها (یا اصطلاحا تنگناهای] ایجادشده در اثر تراکم فرکانسی، با ترکیب فناوری‌های رادیویی و نوری به این دستاورد رسیده‌ است.

دکتر ژیکزین لیو، از بخش مهندسی الکترونیک و برق دانشگاه کالج لندن، می‌گوید: «سامانه‌های ارتباطی بی‌سیم کنونی با تقاضای روزافزون برای دسترسی به داده‌های پرسرعت دست‌وپنجه نرم می‌کنند، اما ظرفیت، درست در همان چند متر آخر میان کاربر و شبکه فیبر نوری، ما را محدود کرده است.»

«راه‌حل ما استفاده بیشتر از بسامدهای موجود برای افزایش پهنای باند است، در عین حال که کیفیت بالای سیگنال را حفظ می‌کنیم، امکان انعطاف‌پذیری در دسترسی به منابع بسامدی مختلف را فراهم می‌آوریم. این امر به [ساخت] شبکه‌های بی‌سیم فوق‌سریع و قابل‌اعتماد می‌انجامد و بر عامل کندکننده سرعت میان پایانه‌های کاربری و اینترنت غلبه می‌کند.»

دانشگاه کالج لندن ادعا می‌کند که این فناوری جدید از طریق شبکه‌های نسل جدید ۶جی، ظرفیت تحول در سرعت وای‌فای خانگی و همچنین بهبود چشمگیر سرعت اینترنت موبایل را دارد.

[با این فناوری]، دانلود یک فیلم دو ساعته با کیفیت ۴کی اولترا اچ‌دی (4K Ultra HD) با سرعت ۹۳۸ گیگابیت بر ثانیه، تنها ۱۲صدم ثانیه طول می‌کشد‌ در حالی که در مقام مقایسه، این کار در حال حاضر از طریق ۵جی ۱۹ دقیقه زمان می‌برد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد