about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

به گفته کارشناسان، روزانه 630 شکایت از کاربران در مورد کلاهبرداری آنلاین در ویتنام گزارش می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که از 17679 گزارش، 856 مورد از طریق سایت «canhbao.khonggianmang.vn» و 16823 گزارش از طریق سانترال 156/5656 در ویتنام ارسال شده است.

تا پایان سپتامبر امسال، مرکز امنیت سایبری ملی ویتنام (NCSC) زیر نظر اداره امنیت اطلاعات (AIS)، 125338 وب‌سایت را شناسایی کرد که جعل هویت آژانس‌ها و سازمان‌ها را نشان می‌دادند.

وب‌سایت‌هایی با جعل هویت بانک‌ها، مؤسسات مالی، پلتفرم‌های تجارت الکترونیک و آژانس‌های دولتی، بیشترین سهم را در ویتنام به خود اختصاص داده‌اند.

وب‌سایت‌های جعلی برای کلاهبرداری از افراد ایجاد شده‌اند که علاوه بر عواقب جدی، تأثیرات نامطلوبی بر شهرت و برند آژانس‌ها و سازمان‌ها داشت.

گزارش امنیت اطلاعات ویتنام، منتشر شده توسط «Viettel Cyber Security»، نشان داد که تعداد نام‌های دامنه جعلی در 3 ماهه سوم سال 2024 در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 2 برابر شده است.

کارشناسان گفتند که افزایش شدید نام‌های دامنه جعلی مسائل فوری را در مورد محافظت از برندهای تجاری، سازمان‌ها و آژانس‌ها در ویتنام ایجاد کرده است.

با توجه به توزیع حملات فیشینگ و جعل در زمینه‌های مختلف، کارشناسان معتقدند که امور مالی و بانکی همچنان هدف اصلی مهاجمان است و 58 درصد از کل حملات را شامل می‌شود. در این میان، تقلب عمده مربوط به خدمات کارت اعتباری و استقراض آنلاین است.

با افزایش 17 و 13 درصدی حملات سایبری، بخش‌های خرده‌فروشی/تجارت الکترونیک و خدمات عمومی در 3 ماهه سوم حملات فیشینگ و جعل بسیاری را پشت سر گذاشتند.

به گفته کارشناسان، مهاجمان عمدتاً از برندهای مؤسسات بزرگ برای ارتکاب کلاهبرداری با دعوت از قربانیان برای اجرای وظایف سوءاستفاده می‌کنند.

حملات فیشینگ و جعل در بخش خدمات عمومی آسیب جدی به قربانیان وارد کرده و مقدار پول اختصاص داده شده در هر مورد به میلیاردها دانگ می‌رسد.

علاوه بر این، Viettel Threat Intelligence حملات فیشینگ و جعل مرتبط با سایر زمینه‌های تجاری مهم در ویتنام، مانند مخابرات، اوراق بهادار و انرژی را شناسایی کرد.

کارشناسان اظهار داشتند که کلاهبرداری‌ها روز به روز پیچیده‌تر می‌شوند و مهاجمان از وب‌سایت‌ها و نام‌های دامنه با سرورهایی خارج از کشور استفاده می‌کنند، بنابراین شناسایی حملات دشوار است.

اقدامات متقلبانه در شبکه‌های اجتماعی عمدتاً ناشناس بوده و طبق مقررات جاری در مورد امنیت اطلاعات شخصی شبکه‌های اجتماعی قابل شناسایی نیستند.

بسیاری از حساب‌های بانکی با اطلاعات شخصی جعلی و شماره تلفن‌های جعلی برای کلاهبرداران در راستای استفاده در کمپین‌های حمله وجود دارد.

چالش، آگاهی کم کاربران شبکه‌های اجتماعی است که به راحتی می‌توان حساب‌های شبکه‌های اجتماعی را تصاحب کرد.

کارشناسان امیدوارند که فرمان 147 که در 9 نوامبر 2024 منتشر شد به کاهش رفتارهای منفی از جمله ترفندهای سوءاستفاده از فضای سایبری برای کلاهبرداری و تصاحب اموال مردم کمک کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد