about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناسان معتقدند که کاهش نیروی کار تیک‌تاک بر عملیات‌ها در مالزی تأثیری نخواهد گذاشت.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ به گفته کارشناسان، تصمیم تیک‌تاک (TikTok) برای کاهش نیروی کار تأثیری بر عملیات‌هایش نخواهد داشت و این شرکت با مقامات محلی، به ویژه در تحقیق و غربالگری محتوا، و همچنین جلسات زنده همکاری می‌کند.

فهمی فاضل (Fahmi Fadzil)، وزیر ارتباطات مالزی، در دیدار با مقامات تیک‌تاک در این کشور گفت که شرکت تأیید کرده که هنوز حدود 3700 نفر در آن مشغول به کار هستند و 481 کارگر اخراج شده‌اند.

در واقع، تیک‌تاک چندین موقعیت جدید باز خواهد کرد و تعداد کارمندان را افزایش خواهد داد، زیرا چندین سرویس جدید از جمله محاسبات ابری و مراکز داده ارائه خواهند کرد.

تیک‌تاک اطلاع داد که در هر کجا که فعالیت می‌کند، یک تیم تعدیل وجود دارد. علیرغم کاهش تعداد کارکنان این بخش، تأثیر منفی بر عملیات آن در مالزی یا همکاری با پلیس سلطنتی مالزی (PDRM) و کمیسیون ارتباطات و چند رسانه‌ای (MCMC) نداشته است.

فهمی گفت که فسخ توسط شرکت به دلیل استفاده گسترده از فناوری هوش مصنوعی (AI) برای نمایش و تعدیل محتوای تیک‌تاک انجام شده است.

وی افزود :

«تیم کارمندانی را تحت تأثیر قرار داد که اعتدال دستی را انجام می‌دادند. ما می‌توانیم ببینیم که به طور کلی کارهایی که تکراری و دستی هستند تحت تأثیر استفاده از هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.»

با این حال فهمی از تیک‌تاک خواست تا به صورت دستی ناظران را برای محتوا یا جلسات زنده به زبان‌های چینی و تامیل اضافه کند.

او خاطرنشان کرد :

«آنها در حال افزایش تعداد ناظران دستی هستند و من همچنین درخواست کردم که پروتکل نظارت بر محتوا را بهبود بخشند، به خصوص برای «TikTok live» که گاهی اوقات در نیمه‌های شب اتفاق می‌افتد. به عنوان مثال، مشکل قلدری سایبری در جلسات زنده تیک‌تاک در ساعت یک صبح، 3 بامداد رخ داد و تیم نظارت در آن زمان فعالیت نداشت. آنها آگاه و در حال بهبود عملیات‌های خود هستند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد