about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که کاهش نیروی کار تیک‌تاک بر عملیات‌ها در مالزی تأثیری نخواهد گذاشت.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ به گفته کارشناسان، تصمیم تیک‌تاک (TikTok) برای کاهش نیروی کار تأثیری بر عملیات‌هایش نخواهد داشت و این شرکت با مقامات محلی، به ویژه در تحقیق و غربالگری محتوا، و همچنین جلسات زنده همکاری می‌کند.

فهمی فاضل (Fahmi Fadzil)، وزیر ارتباطات مالزی، در دیدار با مقامات تیک‌تاک در این کشور گفت که شرکت تأیید کرده که هنوز حدود 3700 نفر در آن مشغول به کار هستند و 481 کارگر اخراج شده‌اند.

در واقع، تیک‌تاک چندین موقعیت جدید باز خواهد کرد و تعداد کارمندان را افزایش خواهد داد، زیرا چندین سرویس جدید از جمله محاسبات ابری و مراکز داده ارائه خواهند کرد.

تیک‌تاک اطلاع داد که در هر کجا که فعالیت می‌کند، یک تیم تعدیل وجود دارد. علیرغم کاهش تعداد کارکنان این بخش، تأثیر منفی بر عملیات آن در مالزی یا همکاری با پلیس سلطنتی مالزی (PDRM) و کمیسیون ارتباطات و چند رسانه‌ای (MCMC) نداشته است.

فهمی گفت که فسخ توسط شرکت به دلیل استفاده گسترده از فناوری هوش مصنوعی (AI) برای نمایش و تعدیل محتوای تیک‌تاک انجام شده است.

وی افزود :

«تیم کارمندانی را تحت تأثیر قرار داد که اعتدال دستی را انجام می‌دادند. ما می‌توانیم ببینیم که به طور کلی کارهایی که تکراری و دستی هستند تحت تأثیر استفاده از هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.»

با این حال فهمی از تیک‌تاک خواست تا به صورت دستی ناظران را برای محتوا یا جلسات زنده به زبان‌های چینی و تامیل اضافه کند.

او خاطرنشان کرد :

«آنها در حال افزایش تعداد ناظران دستی هستند و من همچنین درخواست کردم که پروتکل نظارت بر محتوا را بهبود بخشند، به خصوص برای «TikTok live» که گاهی اوقات در نیمه‌های شب اتفاق می‌افتد. به عنوان مثال، مشکل قلدری سایبری در جلسات زنده تیک‌تاک در ساعت یک صبح، 3 بامداد رخ داد و تیم نظارت در آن زمان فعالیت نداشت. آنها آگاه و در حال بهبود عملیات‌های خود هستند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.