about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پاکستان برنامه‌های شناسایی دیجیتال را از وب‌سایت حذف و به برنامه تلفن همراه تغییر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اداره ثبت و پایگاه داده ملی پاکستان (NADRA) وب‌سایت خدمات عمومی خود را بست و یک برنامه تلفن همراه را جایگزین آن کرد.

کلیه خدماتی که قبلاً از وب‌سایت پاک آیدی (Pak ID) ارائه می‌شد، از جمله اپلیکیشن کارت ملی دیجیتال، «NICOP»، «POC»، «B-Form» و «FRC»، از طریق اپلیکیشن موبایل پاک آیدی ارائه می‌شود.

به گزارش اکسپرس تریبون، محسن نقوی (Mohsin Naqvi)، وزیر داخلی فدرال پاکستان، گفت که دلایل این تغییر شامل راه‌اندازی وب‌سایت‌های جعلی توسط عوامل متقلب برای به دست آوردن اطلاعات شخصی حساس از پاکستانی‌ها و چالش‌های استفاده از وب‌سایت با تجربه شهروندان و به ویژه آن دسته از افراد ساکن خارج از کشور است. منابع همچنین اعلام کردند که برخی پلیس‌های پاکستان از عملکرد تأیید هویت سریع ارائه شده توسط اداره ثبت و پایگاه داده ملی، «Verisys»، سوءاستفاده کرده‌اند.

یک اعلان پاپ‌آپ در صفحه اصلی اداره ثبت و پایگاه داده ملی پاکستان بسته شدن را اعلام و بازدیدکنندگان را راهنمایی کرد تا اپلیکیشن موبایل پاک آیدی را از فروشگاه «App Apple» یا گوگل پلی (Google Play) دانلود کنند. همچنین لینکی برای بررسی وضعیت درخواست‌هایی که قبلاً از طریق وب‌سایت پاک آیدی انجام شده، ارائه گردیده است.

اداره ثبت و پایگاه داده ملی پاکستان همچنین در حال راه‌اندازی مراکز خدمات منطقه‌ای در آزاد جامو، کشمیر، گوادر و گیلگیت-بالتستان است که عملیات آنها از تاریخ 31 مارس امسال آغاز می‌شود. 10 باجه پردازش پاسپورت به صورت 24 ساعته در کراچی نیز افتتاح شده و مکان‌های بیشتری در جاهای دیگر باز خواهند شد.

به طور کلی، آژانس ثبت احوال و شناسه دیجیتال پاکستان امیدوار است که ارتباط با شهروندان و دسترسی به خدمات را برای مناطق دورافتاده بهبود بخشد و مشکلات را سریع‌تر از طریق تغییرات برطرف کند.

پاکستان با قانون ملی دیجیتال و چارچوب سیاسی ثبت و بیومتریک (NRBPF) در حال بازنگری اساسی برای سیستم شناسایی خود است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.