about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سامسونگ در بخش‌های نمایشگر، تلفن و سایر لوازم الکترونیکی مصرفی خود در ایالات متحده، مشاغلی را تعدیل کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، سامسونگ الکترونیک در بخش‌های نمایشگر، تلفن و سایر لوازم الکترونیکی مصرفی خود در ایالات متحده، مشاغلی را تعدیل کرده است که عمدتاً بر کارگران نیوجرسی و تگزاس تأثیر می‌گذارد.

این غول فناوری کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۷۳۹ موقعیت شغلی در انگلوود کلیفس، نیوجرسی، تحت تأثیر برنامه‌های سامسونگ الکترونیک آمریکا (SEA) که بر لوازم الکترونیکی مصرفی متمرکز است و شامل تراشه نمی‌شود برای انتقال دفتر مرکزی خود به تگزاس قرار گرفته‌اند.

اکثر افراد تحت تأثیر این موضوع، پیشنهاد جابجایی دریافت کرده‌اند، اما برخی دیگر نیز اخراج شده‌اند.

به گفته یکی از افراد اخراج شده، در دفتر سامسونگ الکترونیک آمریکا در پلانو، تگزاس، حدود ۱۰۰ کارگر، از جمله کارکنان بخش موبایل، اخراج شده‌اند. 

این تعدیل نیرو هرچند مربوط به تغییر دفتر مرکزی است اما نشان‌دهنده تفاوت‌های موجود در این غول فناوری کره جنوبی است، به طوری که بخش تراشه آن با افزایش چشمگیر سود، در حالی که واحدهای لوازم الکترونیکی مصرفی آن به دلیل افزایش هزینه‌های تراشه، دچار رکود شده‌اند.

در حالی که نمی‌توان میزان دقیق تعدیل نیرو را مشخص کرد، اسنادی که توسط رویترز مشاهده شده است نشان می‌دهد که این واحد در ۳۰ ژوئن به برخی از کارمندان خود در مورد کاهش نیروی کار در سطح شرکت اطلاع داده و افزوده است که تعداد قابل توجهی از تأثیرات وجود داشته است.

بیش از ۳۰ کارمند، از جمله مقامات ارشد فروش و بازاریابی در تگزاس و نیوجرسی و همچنین چند نفر در سایر نقاط ایالات متحده، گفته‌اند که طی چند هفته گذشته از شرکت اخراج شده‌اند یا آن را ترک کرده‌اند.

سامسونگ در بیانیه خود اعلام کرد:

تغییر دفتر مرکزی ممکن است منجر به تغییراتی در ساختار نیروی کار ما شود، مانند کارمندانی که قادر به جابجایی نیستند، یا برخی از عملکردهایی که برای اطمینان از همسویی نقش‌های ما با اولویت‌های کلیدی کسب‌وکار بهینه شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
توقیف
1405/04/29 - 22:03- آمریکا

توقیف بیش از هزار دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ دامنه توقیف شده که بازی‌های جام جهانی را به طور غیرقانونی پخش می‌کردند.

راهکار
1405/04/29 - 21:52- هوش مصنوعي

راهکار هوش مصنوعی دانشجویان اماراتی برای تسهیل انطباق سایبری

دانشجویان دانشگاه خلیفه امارات پلتفرم هوش مصنوعی را برای ساده‌سازی رعایت الزامات امنیت سایبری توسعه دادند.

بحران
1405/04/29 - 21:39- آسیا

بحران امنیت هویت در شرکت‌های سنگاپور

محققان اعلام کردند که نقض هویت در سال گذشته، ۷ مورد از هر ۱۰ شرکت سنگاپوری را درگیر کرده است.