about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات گفت: تعداد کاربران فعال ماهانه تا پایان اردیبهشت ماه در پیام‌رسان‌های بومی بالغ بر ۱۰۱ میلیون و ۶۰۰ هزار کاربر است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ حامد منکرسی معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات در خصوص آخرین آمار کاربران پیامرسان های بومی در کشور گفت: بر اساس آمار به دست آمده، تعداد کاربران فعال ماهانه تا پایان اردیبهشت ماه در پیام‌رسان‌های روبیکا، ایتا، بله، سروش پلاس و آی گپ بالغ بر ۱۰۱ میلیون و ۶۰۰ هزار کاربر است.

وی به میزان استقبال کاربران از پیام‌رسان‌های بومی اشاره کرد و افزود: پیام‌رسان‌ها از آغاز به کار خود تا پایان سال گذشته از دو منظر تعداد کاربران و میزان ترافیک مصرفی، رشد قابل توجهی را تجربه کرده‌اند. به طوری که روبیکا، رشد ۳ برابری، ایتا، رشد ۸ برابری و بله، رشد ۵ برابری در تعداد کاربران فعال ماهانه را تجربه کرده‌اند.

منکرسی ادامه داد: همزمان با رشد تعداد کاربران، پهنای باند مصرفی آنها نیز افزایش یافته است، به طوری که، میزان پیک پهنای باند مصرفی روزانه پیام‌رسان روبیکا ۶ برابر پیک پهنای باند مصرفی روزانه پیام‌رسان ایتا ۱۲ برابر افزایش داشته است.

وی در ادامه به آخرین آمار استقبال از طرح اتصال متقابل پیام‌رسان‌های بومی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، پنج پیام‌رسان ایتا، بله، گپ، سروش پلاس و آی گپ برای تبادل پیام و فایل صوتی و تصویری به یکدیگر متصل شده‌اند. به طوری که کاربران با نصب یکی از پیام‌رسان‌ها، قادر به برقراری ارتباط با کاربرانِ دارای پیام‌رسان‌های دیگر شدند.

منکرسی تصریح کرد: طبق آمار به دست آمده که متعلق به اسفند سال گذشته است، بیش از ۲.۵ میلیون نفر از امکان MXB (تبادل پیام) استفاده می‌کنند و بیش از ۵۰ میلیون کاربر در دسترس مردم قرار می‌گیرند. این طرح که برای نخستین بار در دنیا پیاده سازی شده است در فاز دوم، امکان ایجاد کانال و گروه مشترک را میان پیام‌رسان‌ها فراهم می‌کند.

معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات به نحوه استفاده از طرح «اینترکانکشن» یا اتصال متقابل پیام‌رسان‌های بومی اشاره کرد و گفت: استفاده از این امکان بسیار ساده است. تنها کافی است، کاربران به منوی تنظیمات پیام‌رسان مراجعه کنند. سپس از طریق حریم خصوصی و امنیت، گزینه اتصال به سایر پیام‌رسان‌ها را فعال کنند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.