about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت AT&T تایید کرد که مجموعه ای از داده ها با اطلاعات 73 میلیون مشتری فعلی و سابق تقریباً دو هفته پس از آن که یک هکر آن را در یک بازار جنایی دارک وب ارائه کرد، به سرقت رفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این غول ارتباطات از راه دور گفت که به نظر می رسد مجموعه داده مربوط به سال 2019 یا قبل از آن باشد و حدود 7.6 میلیون دارنده حساب فعلی AT&T و تقریباً 65.4 میلیون مشتری سابق را تحت تأثیر قرار می دهد.

این مجموعه داده ها شامل شماره تامین اجتماعی، نام، آدرس ایمیل، آدرس پستی، شماره تلفن، تاریخ تولد، شماره حساب AT&T و رمز عبور است.

این شرکت بیان کرد که مطمئن نیست که داده‌ها از سیستم‌های AT&T یا از یک فروشنده به سرقت رفته است.

در حال حاضر، شرکت AT&T شواهدی مبنی بر دسترسی غیرمجاز به سیستم‌های خود که منجر به استخراج مجموعه داده‌ها شود، ندارد.

این شرکت به طور فعال با افراد آسیب دیده ارتباط برقرار می کند و در صورت لزوم نظارت بر اعتبار را با هزینه خود ارائه می کند و همچنین تایید کرده است که این حادثه تأثیر مادی بر عملیات آن نداشته است.

شرکت AT&T همچنین سندی را برای 7.6 میلیون مشتری فعلی خود منتشر کرده که اطلاعاتی در پایگاه داده داشته اند.

این شرکت اظهار کرد که رمز عبور آنها را بازنشانی کرده و به صورت جداگانه با آنها تماس گرفته است.

شرکت AT&T عنوان کرد:

ما از طریق پست یا ایمیل با افرادی که اطلاعات شخصی حساس به خطر افتاده و خدمات رایگان سرقت هویت و نظارت بر اعتبار ارائه می‌دهند، تماس خواهیم گرفت.

سخنگوی این شرکت تلویحاً گفته بود که مجموعه داده‌ها مشابه داده‌ای است که در سال 2021 توسط یک گروه هکری معروف به شاینی هانترز (ShinyHunters) برای فروش ارائه شده بود.

وی در ادامه افزود:

ما در سال 2021 تشخیص دادیم که اطلاعات ارائه شده در این انجمن آنلاین به نظر نمی رسد از سیستم های ما بدست آمده باشد. ما معتقدیم و در تلاش هستیم تا تأیید کنیم که مجموعه داده‌های مورد بحث امروز، همان مجموعه داده‌ای است که چندین بار در این انجمن بازیافت شده است.

چندین کارشناس امنیت سایبری، از جمله محقق برجسته سرقت داده ها، تروی هانت، تایید کرده اند که مجموعه داده های فاش شده، قانونی هستند.

در سال 2021، خبرگزاری بلیپینگ کامپیوتر (BleepingComputer) گزارش داد که داده ها تا سقف 1 میلیون دلار ارزش دارند، اما پست دو هفته پیش که توسط هکری با نام میجر نلسون (MajorNelson) انجام شده است، کل داده ها را به صورت رایگان ارائه می دهد.

میجر نلسون، شاینی هانترز را به عنوان مالک اصلی داده ها معرفی کرده است.

یک مرد 22 ساله فرانسوی در ماه ژانویه به دلیل مشارکت در گروه شاینی هانترز، به سه سال حبس در زندان فدرال ایالات متحده محکوم شد.

شرکت AT&T بزرگترین ارائه دهنده بی سیم بر اساس ارقام مشترکین در ایالات متحده است که به مراتب از رقبای خود، یعنی وریزون (Verizon9 و تی موبایل (T-Mobile) پیشی گرفته است.

حادثه اخیر اولین سرقت داده‌ای نیست که این شرکت در سال‌های اخیر با آن مواجه شده است.

تقریباً یک سال پیش، AT&T تأیید کرده بود که طی یک سرقت اطلاعات، داده های حساس حدود 9 میلیون مشتری فاش شده است.

در سال 2022 نیز شرکت AT&T ادعاهای محققان امنیتی برجسته و شرکت های امنیت سایبری مبنی بر اینکه پایگاه داده ای از اطلاعات سرقت شده از 23 میلیون آمریکایی به این شرکت متصل است را رد کرده بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.