about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت فری، دومین ارائه‌دهنده بزرگ اینترنت در فرانسه، این آخر هفته تأیید کرد که پس از تلاش برای فروش اطلاعات مشتریان در یک انجمن جرایم سایبری، مورد حمله هکری قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت مستقر در پاریس اعلام کرده که در این حادثه داده‌های شخصی به خطر افتاده و یک شکایت کیفری به دادستان عمومی فرانسه ارائه داده و آژانس امنیت سایبری این کشور را نیز مطلع کرده است.

به گزارش روزنامه لو موند، جزئیات نوع حمله سایبری هنوز مشخص نیست.

شرکت فری (Free) اعلام کرده که مهاجمان به یک ابزار مدیریتی داخلی نفوذ کرده و دسترسی غیرمجاز به داده‌های شخصی مرتبط با حساب‌های برخی از مشترکین داشته‌اند.

این شرکت افزود:

مشترکین آسیب‌دیده از طریق ایمیل مطلع شده‌اند یا به زودی مطلع خواهند شد. رمزهای عبور، جزئیات کارت‌های بانکی و محتوای ارتباطات کاربران تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

این شرکت هنوز تعداد دقیق افراد تحت تأثیر نقض امنیتی و زمان وقوع آن را تأیید نکرده است.

تأیید این حادثه از سوی شرکت پس از آن صورت گرفت که یک مجرم سایبری در یک انجمن جرایم سایبری ادعا کرد که دو پایگاه داده سرقت‌شده از فری، شامل اطلاعات بیش از 19 میلیون مشتری، را برای فروش قرار داده است.

این شرکت اعلام کرد:

تمام اقدامات لازم فوراً برای خاتمه دادن به این حمله و تقویت حفاظت از سیستم‌های اطلاعاتی ما انجام شده است.

این حادثه پس از حمله دیگری در ماه سپتامبر رخ داد که شرکت مخابراتی دیگری در فرانسه به نام اس اف آر (SFR) را تحت تأثیر قرار داد و طی آن ابزاری برای مدیریت سفارشات مشتریان به خطر افتاد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد