about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مقامات مجارستانی تأیید کردند که آژانس خرید تجهیزات دفاعی این کشور مورد حمله یک گروه بین‌المللی از هکرها قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، روز پنجشنبه، گروهی از جرائم سایبری با نام اینک رنسومور (INC Ransomware) یا اینک رنسوم (INC Ransom) ادعا کرد که به داده‌های این آژانس دسترسی پیدا کرده و نمونه‌هایی از اسکرین‌شات‌ها را در پورتال دارک وب خود منتشر کرده است.

تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که این گروه در سال گذشته ظهور کرده و عمدتاً مراکز بهداشت، آموزش و نهادهای دولتی را هدف قرار داده است.

هویت عاملان این گروه هنوز ناشناخته است.

در پاسخ به پرسش‌های رسانه‌ای، وزارت دفاع ملی مجارستان از افشای جزئیات نشت احتمالی اطلاعات خودداری کرد و به تحقیقات جاری اشاره کرد.

این وزارتخانه همچنین افزود که آژانس خرید تجهیزات دفاعی این کشور (VBÜ) اطلاعات حساس نظامی ذخیره را نمی‌کند.

لازم به ذکر است که مجارستان عضو ائتلاف ناتو است.

گرگلی گولیاس، رئیس دفتر نخست‌وزیر ویکتور اوربان، حمله را به یک گروه هکری خارجی و غیر دولتی متخاصم نسبت داد، بدون آنکه نامی از گروه ببرد.

گولیاس در یک کنفرانس خبری روز پنجشنبه بیان کرد که حساس‌ترین داده‌هایی که ممکن است به آن دسترسی پیدا شده باشد، شامل طرح‌ها و اطلاعات مربوط به خریدهای نظامی بوده است.

به گزارش رسانه مجارستانی ماگیار هنگ (Magyar Hang)، گروه اینک رنسومور به سرورهای آژانس نفوذ کرده، تمام فایل‌ها را دانلود و رمزگذاری کرده است.

هکرها ادعا کرده‌اند که اسکرین‌شات‌هایی از اسنادی منتشر کرده‌اند که شامل اطلاعاتی درباره قابلیت‌های هوایی و زمینی ارتش مجارستان و همچنین اسناد غیر عمومی است.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که داده‌های درز کرده نسبتاً جدید هستند و برخی از اسناد به تاریخ اکتبر امسال بازمی‌گردند.

هکرها ظاهراً ۵ میلیون دلار باج درخواست کرده‌اند.

مقامات مجارستانی درباره اینکه آیا در حال مذاکره با هکرها هستند یا نه، اظهار نظر نکرده‌اند.

وزارت دفاع نیز به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد