about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پاکستان برای تنظیم بازار، مرجع دارایی‌های دیجیتال تأسیس کرد.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، پاکستان نهاد جدیدی را برای تنظیم بازار روبه‌رشد دارایی‌های دیجیتال خود و پذیرش نوآوری مالی مبتنی بر بلاک‌چین تشکیل داده است.

 اداره دارایی‌های دیجیتال پاکستان (PDAA) که توسط وزارت دارایی پشتیبانی می‌شود، به صرافی‌ها، متولیان، کیف پول‌ها، استیبل‌کوین‌ها و پلتفرم‌های مالی غیرمتمرکز مجوز می‌دهد و بر آنها نظارت خواهد کرد.

 محمد اورنگ زیب، وزیر دارایی فدرال، گفت: 

 هدف نه‌تنها جبران عقب‌ماندگی، بلکه رهبری این بخش در سطح جهانی است. اداره دارایی‌های دیجیتال پاکستان همچنین دارایی‌های ملی و بدهی‌های دولتی را توکنیزه و برق اضافی را از طریق استخراج بیت‌کوین تنظیم‌شده، به پول تبدیل خواهد کرد.

 این اداره قصد دارد یک اکوسیستم امن و مناسب برای سرمایه‌گذاری جهت استارتاپ‌های بلاک‌چین و توسعه Web3 ایجاد کند.

 این اقدام به دنبال توصیه‌های شورای رمزنگاری پاکستان که چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل سابق بایننس، نیز عوض این شورا است، انجام می‌شود. بلال بن ثاقب، مدیرعامل شورا، این راهبُرد را به‌عنوان بازنویسی کامل آینده مالی پاکستان، با تمرکز بر مسائل مالی، صادرات دیجیتال و نوآوری توصیف کرد.

 موضع پاکستان در مورد رمزنگاری به‌سرعت تغییر کرده است. اگرچه دولت قانونی کردن دارایی‌های دیجیتال در سال ۲۰۲۳ را رد کرده بود، اما این کشور در شاخص پذیرش کریپتو در سال ۲۰۲۴، رتبه نهم را کسب کرد.

 با پیش‌بینی بیش از ۲۷ میلیون کاربر تا سال ۲۰۲۵ و درآمد پیش‌بینی‌شده ۱.۶ میلیارد دلار، بخش دارایی‌های دیجیتال پاکستان اکنون به‌عنوان یک محرک کلیدی رشد در نظر گرفته می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.