about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس بنیاد فناوری در امارات

دولت امارات متحده عربی بنیاد فناوری را برای کشورهای در حال توسعه تأسیس کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت امارات بنیادی را برای حمایت از توسعه فناوری پیشرفته در کشورهای در حال توسعه راه‌اندازی کرد.

شورای تحقیقات فناوری پیشرفته حوزه خلیج فارس (ATRC) اعلام کرد که این بنیاد با سرمایه‌گذاری 200 میلیون دلاری نقدی دولت ابوظبی تأسیس شده و توسط شورا اداره می‌شود.

فیصل البنایی (Faisal Al Bannai)، دبیر کل شورای تحقیقات فناوری پیشرفته حوزه خلیج فارس اظهار داشت که این صندوق فناوری‌های توسعه یافته خلیج فارس را در اختیار دولت‌ها و سازمان‌های کشورهای در حال توسعه قرار می‌دهد و همچنین پروژه‌های تحقیقاتی را تأمین مالی می‌کند.

او در اجلاس جهانی دولت در دبی گفت :

«ما کشور را به مشتری خصوصی تبدیل خواهیم کرد تا آنچه را که آنها باید حل کنند آزمایش کنیم. پاسخ یا به کشور داده می‌شود یا با هزینه مناسب به آن فروخته می‌شود. ما در حال تأمین مالی هستیم، بنابراین ریسک می‌کنیم.»

امارات متحده عربی از طریق آژانس توسعه خود و سازمان‌های کمک خارجی، از طرح‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی در آفریقا و آسیا حمایت دولتی کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.