about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از ملت‌ها خواست تا اقدامات خود را علیه روسیه برای بازگرداندن «نظم جهانی مبتنی بر قاعده» و تبدیل مجدد امنیت به واقعیت، متحد کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، زلنسکی که روز شنبه از صحنه اصلی کنفرانس امنیتی مونیخ صحبت می کرد، گفت که جنگ روسیه در اوکراین تهدیدی برای کل جهان است و نیاز به واکنش همگانی دارد.

او بیان کرد:

اگر اکنون اقدام نکنیم، پوتین موفق خواهد شد سال‌های آینده را برای سایر کشورها فاجعه بار بسازد. جوامع اطلاعاتی از این موضوع آگاه هستند.

زلنسکی همچنین از اقدامات اروپا در پاسخ به بزرگترین حمله به یک کشور اروپایی از زمان جنگ جهانی دوم که منجر به کشته شدن ده‌ها هزار غیرنظامی اوکراینی و صدها هزار تلفات نظامی شد، تمجید کرد.

رئیس جمهور اوکراین اظهار کرد:

ما این افسانه را خراب کرده‌ایم که سلاح‌های روسی ظاهراً بر سلاح‌های غربی برتری دارند. در واقع روسیه از همه لحاظ بدتر است. به همین دلیل پوتین از ایران و کره شمالی درخواست کمک کرد.

به گفته زلنسکی، واکنش اتحادیه اروپا به حمله روسیه به اوکراین همچنین نشان داد که اروپا نیز مانند ایالات متحده می تواند نیرویی باشد که از هرج و مرج جلوگیری می کند.

وی بر اهمیت ائتلاف های دفاعی و توافقنامه های امنیتی بین کشورهای غربی و اوکراین تاکید کرد.

زلنسکی افزود:

ما در حال حاضر چنین توافقاتی با بریتانیا، آلمان، فرانسه هستیم و این تازه آغاز اجرای توافقات بر اساس اعلامیه امنیتی جی7 (G7) است.

از زمان شروع جنگ، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن بیش از 96 میلیارد دلار کمک مالی، نظامی و بشردوستانه به اوکراین ارائه کرده اند و توافق کرده اند که 54 میلیارد دلار اضافی را طی چهار سال آینده ارائه دهند.

کمک های اروپا به اوکراین شامل حمایت سایبری نیز می شود.

در اوایل ماه دسامبر، تقریباً دوازده کشور اروپایی و ایالات متحده سیستم جدیدی به نام مکانیسم تالین را راه اندازی کردند تا به حمایت از اقدامات سایبری اوکراین ادامه دهند.

این سیستم در حال حاضر اهمیت ویژه ای دارد، زیرا کنگره ایالات متحده هنوز در مورد بسته جدید کمک به اوکراین مصمم نیست.

ناتانیل فیک، دیپلمات ارشد سایبری ایالات متحده، در مصاحبه ای در اوایل فوریه گفت که تصمیم اتخاذ شده در کاپیتول هیل به لطف ابتکاراتی مانند مکانیسم تالین، بر کمک سایبری ایالات متحده تأثیری نخواهد گذاشت.

در این کنفرانس، زلنسکی از متحدان اوکراین خواست تا در برابر روسیه بایستند و از نابود کردن چیزی که رئیس جمهور آن، ولادیمیر پوتین، از از دست دادنش می‌ترسد، باکی نداشته باشند.

زلنسکی در پایان بیان کرد:

پوتین باید از هر گونه توانایی برای دستکاری جهان محروم شود. و از اوکراین نپرسید که جنگ کی به پایان می رسد. از خود بپرسید چرا پوتین هنوز هم می تواند آن را ادامه دهد.

 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم