about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس‌جمهور یون سوک یول در جریان اجلاس امنیت سایبری ۲۰۲۴ کره، بر مسئولیت و نقش کره در امنیت سایبری جهانی تأکید کرد و در یک تمرین آموزشی جدید امنیت سایبری شرکت کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، اجلاس امنیت سایبری ۲۰۲۴ کره (CSK 2024) که تا روز پنج‌شنبه ادامه دارد، نخستین اجلاس برگزار شده در سئول است و به‌طور مشترک توسط سرویس اطلاعات ملی (NIS) و مؤسسه تحقیقات امنیت ملی برگزار می‌شود.

موضوع امسال اجلاس «یک قدم جلوتر در عصر هوش مصنوعی، کوانتوم، فضا و امنیت سایبری جهانی» است و به بحث‌های مختلف در مورد مسائل امنیت سایبری، از جمله همکاری‌های بین‌المللی در مقابله با تهدیدات سایبری می‌پردازد.

یون در سخنرانی خود بیان کرد:

جمهوری کره به طور مداوم سیستم امنیت سایبری خود را در پاسخ به حملات سایبری از سوی نیروهای دشمن، مانند کره شمالی، توسعه داده است. ما با جامعه بین‌المللی همکاری خواهیم کرد تا ارزش‌های آزادی، حقوق بشر و حاکمیت قانون را در فضای سایبری حفظ کنیم و به ایمنی و رفاه شهروندان جهانی کمک کنیم. در عصر انقلاب دیجیتال، فضای سایبری به زیرساختی حیاتی برای کشورها تبدیل شده است و در سال‌های اخیر، ترکیب فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و هوافضا، به طور چشمگیری مزایای آن را برای جامعه و صنایع ما افزایش داده است. اما با افزایش این مزایا، چالش‌ها و تهدیدها نیز بیشتر شده‌اند.

یون بر ضرورت همکاری بین‌المللی برای مقابله مشترک با تهدیدات سایبری فراملی تأکید کرد و همچنین ابراز امیدواری کرد که اجلاس امنیت سایبری ۲۰۲۴ کره به یک بستر فعال برای ارتباط و همکاری تبدیل شود، جایی که کارشناسان برتر کشورهای مختلف گرد هم آیند تا چالش‌های پیش‌رو را برطرف کرده و زیرساخت امنیت سایبری قوی‌تری ایجاد کنند.

وی همچنین سیاست‌های دولت کره جنوبی در زمینه امنیت سایبری را تشریح و اظهار کرد:

ما با جسارت در حال بهبود سیاست‌های امنیت فناوری اطلاعات و رمزنگاری دولتی خود هستیم تا با استانداردهای جهانی همگام شویم و در عصر هوش مصنوعی و اتصال‌پذیری فراگیر، از داده‌های عمومی به سرعت و به صورت گسترده استفاده کنیم.

در طول این اجلاس، یون از نمایشگاه‌هایی که فناوری‌های پیشرفته و شرکت‌های امنیت سایبری را معرفی می‌کردند بازدید کرد و در جلسات توجیهی شرکت کرد.

همچنین، در تمرین آموزشی بین‌المللی سایبری (APEX) که برای اولین بار توسط کره جنوبی و به عنوان تعهدی که در نشست ناتو در واشنگتن در ماه ژوئیه اعلام شده بود، حضور یافت.

مراسم افتتاحیه این اجلاس با حضور حدود ۷۰ مقام از ۱۷ کشور از جمله دیپلمات‌های ارشد مستقر در کره جنوبی و رئیس کمیته اطلاعات مجلس ملی، شین سونگ-بوم برگزار شد.

وزیر علوم یو سانگ-ایم، رئیس کمیته دولت پلتفرم دیجیتال کیم چانگ-کیونگ، مشاور ویژه رئیس‌جمهور در امور سایبری لیم جونگ-این و معاون مشاور امنیت ملی وانگ یون-جونگ نیز در این مراسم حضور داشتند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد