about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

AT & T، جاسوسی از کاربرانش را متوقف کرد

این تغییر رویه توسط شرکت AT & T، اساسا حذف یک رشته مخفی از حروف و اعداد است که شناسایی هویت کاربران اینترنت را از بین می برد. مقامات این شرکت بیان می‌کنند که قبل از این تغیرات به راحتی می توانستند هویت کاربران را شناسایی کنند و فرصت داده کاوی سودآوری را برای تبلیغ کنندگان به وجود آورند. اما AT & T مدعی است که این رویه را تغییر داده و دیگر آن را دنبال نمی کند.
این در حالیست که Verizon Wireless، بزرگترین شرکت تلفن همراه در ایالات متحده می‌گوید هنوز هم با استفاده از این نوع ردیابی که با عنوان "کوکی ها فوق العاده" شناخته می شوند به کار خود ادامه می‌دهد. برخی از اپراتورها مانند T-Mobile نیز مشخص نیست از چه فناوری‌هایی برای کنترل کاربرانشان استفاده می‌کنند. 
کدهای ردیابی بخشی از آخرین طرح هایی هستند که در صنعت تلفن همراه و در دستگاه های کاربران مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که این کدها به صراحت اطلاعات شخصی را شامل نمی‌شوند، منحصر به فرد بوده و در کنار اطلاعات شخصی به وب سایت های مورد نظر فرستاده می‌شوند.
در کل باید گفت تلاش کاربران تلفن همراه برای حفظ حریم خصوصی آنلاین در ایالات متحده کار آسانی نیست. حتی اگر مشترکان بخواهند ارائه دهندگان خدمات تلفن همراه که ادعا می کنند حامی حریم خصوصی می باشند را تغییر دهند، باید صدها دلار صرف هزینه های فسخ اولیه قبل از خروج از اپراتور فعلی خود کنند و این موضوع برای آنها مقرون به صرفه نخواهد بود.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد