about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت اسرائیلی تروی سومین قرارداد را برای ارائه سیستم‌های دید در شب به نیروی هوایی یک کشور عضو ناتو تکمیل کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت فناوری دفاعی اسرائیلی تروی (Troy) از تکمیل عرضه قابل توجه تجهیزات دید در شب پیشرفته برای نیروی هوایی یک کشور عضو ناتو خبر داد. این عرضه، به عنوان سومین مورد از نظر تعداد برای این مشتری، شامل دوربین‌های دوچشمی دید در شب نوع «Strix» و تجهیزات تست اختصاصی این سیستم‌ها است.

با تکمیل معامله جاری، تروی به عنوان تأمین کننده انحصاری سیستم‌های دید در شب برای تمام بازوهای هوایی کشور عضو ناتو معرفی شد. این سیستم‌های پیشرفته به گونه‌ای طراحی شده‌اند که قابلیت‌های پروازی و رزمی خدمه هوایی را در شرایط دید محدود و در ساعات تاریکی به میزان قابل توجهی بهبود بخشند.

تومر شنیر (Tomer Schnir)، معاون بازاریابی و فروش تروی، گفت :

«ما این تعامل مداوم را نشانه موفقیت استراتژی خود و اعتماد مشتری به ما می‌دانیم. بالاترین استانداردها باید رعایت شوند.»

به گفته کارشناسان، همراه با دوربین دوچشمی دید در شب، عرضه همچنین شامل سیستم‌های تست پیشرفته است که امکان نگهداری منظم و کنترل کیفیت دقیق تجهیزات را فراهم می‌کند. این سیستم‌ها قابلیت اطمینان و یکپارچگی مداوم تجهیزات دید در شب عملیاتی را فراهم می‌کنند.

موفقیت این پروژه نقطه عطف مهمی در گسترش بین‌المللی تروی، به ویژه در میان کشورهای عضو ناتو است. این شرکت قصد دارد روند توسعه خود را ادامه دهد و فعالیت‌های خود را در زمینه‌های دفاعی اضافی از جمله توسعه و تولید نشانگرهای لیزری و تجهیزات دفاع محیطی تعمیق بخشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.