about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک آسیب‌پذیری روز صفر جدید شناسایی شده که بر خط محبوب دستگاه‌های سیسکو تأثیر می‌گذارد، در حمله ماه آوریل توسط هکرهای مورد حمایت دولت چین مورد استفاده قرار گرفت.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، سیسکو و شرکت امنیت سایبری سیگنیا (Sygnia)، توصیه‌هایی را در روز دوشنبه درباره آسیب پذیری CVE-2024-20399 منتشر کردند؛ آسیب‌پذیری که بر نرم‌افزار NX-OS این شرکت و بر سوئیچ‌های سری نکسوس (Nexus) که دستگاه‌ها را در شبکه متصل می‌کنند، تأثیر می‌گذارد.

آمنون کوشیر، مدیر تحقیقات پاسخ به حوادث سیگنیا بیان کرد که آنها این آسیب‌پذیری را به عنوان بخشی از تحقیقات بزرگتر خود شامل یک گروه تهدید به نام مورچه مخملی یا ولوت انت (Velvet Ant) کشف کردند.

کوشیر توضیح داد:

عوامل تهدید، اعتبارنامه‌های سطح سرپرستی را جمع‌آوری کردند تا به سوئیچ‌های نکسوس شرکت سیسکو دسترسی پیدا کنند و یک بدافزار سفارشی ناشناخته را که قبلاً ناشناخته بود، به کار گرفتند که به آنها اجازه می‌داد از راه دور به دستگاه‌های در معرض خطر متصل شوند، فایل‌های اضافی را آپلود کنند و کدهای مخرب را اجرا کنند. ما بلافاصله این آسیب‌پذیری و بهره‌برداری را به سیسکو گزارش کردیم و اطلاعات دقیقی در مورد جریان حمله ارائه کردیم.

سیسکو به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را منتشر کرده است که آسیب‌پذیری را برطرف می‌کند، اما آنها خاطرنشان کردند که هیچ راه‌حلی وجود ندارد.

این شرکت اظهار کرد که تیم پاسخگویی به حوادث امنیتی محصول (PSIRT) از تلاش برای بهره برداری در ماه آوریل مطلع شده است.

این آسیب‌پذیری بر چندین محصول سیسکو که نسخه آسیب‌پذیر نرم‌افزار NX-OS را اجرا می‌کنند، تأثیر می‌گذارد.

به گفته سیگنیا، سوئیچ‌های نکسوس در محیط‌های سازمانی، به‌ویژه در مراکز داده رایج هستند، اما بیشتر آنها مستقیماً در معرض اینترنت نیستند.

کوشیر در ادامه افزود:

دستگاه‌های شبکه مانند سوئیچ‌ها اغلب به اندازه کافی محافظت نمی‌شوند و سازمان‌ها اغلب اقدامات دیگری را برای محافظت از خود انجام نمی‌دهند.

کوشیر همچنین تصریح کرد که هکرهای مورچه مخملی احتمالاً قبل از سوء استفاده از آسیب‌پذیری، ابتدا شبکه سازمان را مورد حمله قرار داده اند و او، آن را نمونه دیگری از پیچیدگی و پنهان کاری این گروه هنگام نفوذ به دستگاه‌های شبکه نامید.

هدف اصلی این گروه، جاسوسی است و بر ایجاد دسترسی طولانی مدت به شبکه قربانی تمرکز دارد.

در ماه ژوئن، سیگنیا در مورد یک کمپین این گروه هکری نوشت که در آن هکرها توانستند جای پای خود را در محیط شرکت قربانی به مدت سه سال حفظ کنند.

این گروه از تجهیزات قدیمی F5 BIG-IP برای ماندن در زیر رادار و به دست آوردن اطلاعات خصوصی، از جمله اطلاعات مالی و مشتریان استفاده کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.