about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

طبق اعلام مسئولان مدارس، سوابق ۲۰۰ دانش‌آموز بون به خطر افتاده و داده‌های ۳۸ دانش‌آموز کنتون نیز مورد دسترسی و مشاهده قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، داده‌های شخصی دانش‌آموزان فعلی و سابق در نواحی مدارس شهر‌های بون و کنتون ممکن است در حملات سایبری اوایل این ماه مورد دسترسی و کپی قرار گرفته باشد.

مسئولان نواحی مدارس اعلام کردند که این سرقت داده‌ها احتمالاً ناشی از طرح‌های فیشینگ بوده است، که در آن مجرمان سایبری کاربران را فریب می‌دهند تا اطلاعات حساس مانند رمزهای عبور را ارائه دهند و به این ترتیب به حساب‌ها دسترسی غیرمجاز پیدا می‌کنند.

در بون، حدود ۲۰۰ مورد از سوابق دانش‌آموزی مورد حمله قرار گرفته است.

مسئولان ناحیه مدرسه شهر کنتون نیز گزارش دادند که اطلاعات مربوط به ۳۸ دانش‌آموز مورد دسترسی و مشاهده واقع شده است.

در اطلاعیه‌ای که در تاریخ ۲۰ دسامبر از سوی شهرداری کنتون منتشر شد، تأکید شد که اطلاعات مالی در این حادثه دخیل نبوده است.

داده‌های به سرقت رفته شامل جزئیات شناسایی شخصی مانند تاریخ تولد و آدرس‌ها می‌شود.

اطلاعات مربوط به سلامت دانش‌آموزان، از جمله سوابق پزشکی، پرونده‌های آموزشی، و جزئیات مربوط به برنامه‌های آموزش ویژه نیز سرقت شده است.

ناحیه مدرسه اعلام کرد که اطلاعات دسترسی یافته به صورت فردی متفاوت است.

هر دو ناحیه با خانواده‌های آسیب‌دیده تماس گرفته و از آن‌ها خواسته‌اند که حساب‌های مالی خود را برای شناسایی تقلب یا فعالیت مشکوک احتمالی نظارت کنند.

مسئولان شهرداری‌های بون و کنتون در حال بررسی این سرقت‌ها هستند و برای تقویت حفاظت‌های سیستم به منظور جلوگیری از حوادث مشابه در آینده تلاش می‌کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.