about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سازمان ملل روز چهارشنبه تایید کرد که برنامه توسعه سازمان ملل متحد، مورد حمله باج افزاری قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، سخنگوی این برنامه (UNDP) بیان کرد که یک سرور میزبانی محلی، هدف قرار گرفته و داده ها به سرقت رفته اند.

سخنگوی سازمان ملل اظهار کرد:

برنامه توسعه سازمان ملل متحد، شامل اطلاعات شناسایی شخصی برخی از پرسنل گذشته و فعلی و اطلاعات تدارکات مربوط به برخی تامین کنندگان و سایر پیمانکاران است. ما به افراد و نهادهای آسیب‌دیده که اطلاعات تماس فعلی آنها را داریم، اطلاع داده ایم و همچنان به افراد آسیب‌دیده اطلاع رسانی خواهیم کرد تا بیشتر بدانیم. ما در حال حاضر هیچ مدرکی دال بر سوء استفاده از اطلاعات دزدیده شده نداریم.

هنگامی که از او پرسیده شد که برنامه توسعه سازمان ملل متحد باج می دهد یا خیر، سخنگو عنوان کرد که آنها با عوامل تهدید درگیر نمی شوند و هیچ باجی پرداخت نشده و یا پرداخت نخواهد شد.

دو هفته پیش، گروه باج‌افزاری بیس8 (8Base) ادعا کرد که به برنامه توسعه سازمان ملل حمله کرده است و تهدید کرد که مقدار نامعلومی از داده‌های گرفته شده از سیستم‌های این سازمان را افشا خواهد کرد.

این داده ها در 3 آوریل منتشر شد.

این آژانس روی پروژه هایی در 170 کشور جهان برای رفع فقر و نابرابری کار می کند.

این سازمان در این هفته اطلاعیه ای عمومی درباره این حادثه منتشر کرد و توضیح داد که زیرساخت های محلی فناوری اطلاعات در شهر سازمان ملل، کپنهاگ هدف قرار گرفته است.

این سازمان تصریح کرد:

در 27 مارس، برنامه توسعه سازمان ملل متحد، یک اخطار اطلاعاتی تهدید دریافت کرد مبنی بر اینکه یک عامل اخاذی داده‌هایی را که شامل منابع انسانی و اطلاعات تدارکاتی می‌شد، به سرقت برده است.

چندین سازمان بشردوستانه بین‌المللی در سال‌های اخیر با حملات هکرها و باج‌افزارهای مورد حمایت دولتها مواجه شده‌اند.

هم کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و هم عفو بین‌الملل هدف گروه‌های مورد حمایت دولت قرار گرفتند که گفته می‌شود با چین مرتبط هستند.

شورای پناهندگان نروژ، سازمان بین المللی نجات کودکان (Save the Children International) و چندین سازمان دیگر نیز با هک هایی که شامل سرقت داده های حساس بود، مواجه شده اند.

در کریسمس، یک گروه باج افزاری به یک سازمان جهانی مسیحی که حمایت بشردوستانه در سراسر جهان را ارائه می کند، حمله کرد.

مرکز بین‌المللی توسعه سیاست مهاجرت که دارای وضعیت ناظر در سازمان ملل است و با چندین آژانس سازمان ملل کار می‌کند، در سال 2022 هدف یک گروه اخاذی قرار گرفت.

گروه باج افزاری بیس8، یک گروه نسبتاً جدید است که کارشناسان معتقدند توسط هکرهای با تجربه تشکیل شده است.

در حالی که یک گزارش از شرکت وی ام ور (VMware) در سال 2023 این گروه را به سایر عملیات باج‌افزاری مرتبط می‌دانست، اما چندین کارشناس می‌گویند که این لینک‌ها ممکن است صرفاً به دلیل سرقت علمی بیس8 از دیگر یادداشت‌های باج‌گیری و طراحی‌های وب‌سایت باشد.

این گروه اخیراً مسئولیت حمله به یک سازمان مدیریت شیلات دولتی ایالات متحده را بر عهده گرفته است.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.