about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نخست‌وزیر مالزی اعلام کرد که این کشور قصد دارد به قطب انرژی و تولید تراشه تبدیل شود.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد مالزی اعلام کردند که مالزی قصد دارد از موقعیت مکانی خود برای تبدیل‌شدن به یک قطب تولید انرژی و تراشه در سال جاری استفاده کند.

 مالزی به‌سرعت در حال تبدیل‌شدن به بهشتی در آسیا جنوب شرقی است و سرمایه‌گذاران خارجی به دلیل بهبود رشد و یک ارز باثبات، این کشور را از کشورهای دیگر که با نوسانات سیاسی و عدم اطمینان اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، متمایز کرده‌اند.

 انور ابراهیم، نخست‌وزیر مالزی، گفت: 

 اقتصاد مالزی در سال گذشته به طور چشمگیری بهبود یافت و به دلیل هجوم سرمایه‌گذاری‌های راهبُردی، عمدتاً در زیرساخت‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و هوش مصنوعی، رشد کرد. تورم و رینگیت ثابت است و بازار سهام ما بهترین عملکرد منطقه را دارد. در سال ۲۰۲۵، ما می‌خواهیم مرکزیت جغرافیایی خود را به‌عنوان مجرای برق، استعداد و تنوع زنجیره تأمین دوبرابر کنیم. مالزی اکنون قصد دارد تخصص خود را در زمینه‌های نفت و گاز، نیمه‌رساناها و امور مالی اسلامی اصلاح کند تا به یک رهبر بازار جهانی در هر زمینه تبدیل شود.

 رافیضی رملی وزیر اقتصاد مالزی گفت: 

 مالزی به دنبال تولید تراشه‌های واحد پردازش گرافیکی خود با افزایش تقاضا برای هوش مصنوعی و مراکز داده است. ما امیدواریم که بتوانیم تولید پردازنده‌های گرافیکی و تراشه‌های ساخت مالزی را در پنج تا ده سال آینده آغاز کنیم.

 مالزی، یکی از عوامل اصلی صنعت نیمه‌رسانا است که ۱۳ درصد از تست‌ها و بسته‌بندی‌های جهانی را به خود اختصاص داده است. این کشور بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار در این بخش سرمایه‌گذاری کرده است.

 این کشور آسیا جنوب شرقی به دلیل تنوع شرکت‌های تراشه سازی چینی در خارج از کشور برای تأمین نیازهای مونتاژ، موقعیت خوبی برای جذب کسب‌وکار بیشتر دارد و در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری‌های چندمیلیارددلاری از شرکت‌های پیشرو از جمله اینتل و اینفینئون (Infineon) جذب کرده است.

 مالزی همچنین سال گذشته سرمایه‌گذاری‌های دیجیتالی را از شرکت‌های بزرگ فناوری، از جمله گوگل دریافت کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.