سرمایهگذاری استارتآپ اسرائیلی پیلار برای مقابله با تهدیدات سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ استارتآپ اسرائیلی «Pillar Security» پلتفرمی را برای ایمن کردن سیستمهای نرمافزاری یکپارچه با هوش مصنوعی راهاندازی و شکافهای فزاینده در نظارت و حفاظت را با توجه به قدیمی بودن ابزارهای سنتی امنیت سایبری برطرف کرد.
این استارتآپ مستقر در تلآویو اعلام کرد که برای گسترش عملیاتهای تحقیق و توسعه و 3 برابر کردن نیروی کار خود از 10 به 30 کارمند تا پایان سال، 9 میلیون دلار سرمایه اولیه جمعآوری کرده است.
دور تأمین مالی توسط «Shield Capital» رهبری شد، یک صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر که دن کین (Dan Caine)، رئیس اخیر ستاد مشترک ارتش آمریکا و مشاور ارشد نظامی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را به عنوان شریک دارد. سایر سرمایهگذارانی که به این دور پیوستند عبارتند از: «Golden Ventures»، «Ground Up Ventures» و گروهی از سرمایهگذاران استراتژیک.
دور ساریگ (Dor Sarig)، یکی از بنیانگذاران پیلار، گفت:
«هوش مصنوعی به طور اساسی روش ساخت نرمافزار را تغییر میدهد؛ این فقط یک مرحله دیگر را به فرآیندهای سنتی اضافه نمیکند، بلکه چرخه زندگی کاملاً جدیدی را معرفی میکند. همانطور که هوش مصنوعی فراتر از نرمافزارهای سنتی تکامل مییابد و دادهها قابل اجرا میشوند و سیستمها به طور مستقل عمل میکنند، پارادایمهای امنیتی ما باید اساساً تغییر کنند.»
ساریگ ادعا کرد که فناوری پیلار، با پشتیبانی اطلاعات تهدید هوش مصنوعی در دنیای واقعی، با این درک ساخته شده است و کلاس جدیدی از حفاظت را ارائه میکند که به صراحت برای خطرات امنیتی مرتبط با هوش مصنوعی طراحی شده است.
پیلار که در اکتبر 2023 توسط مدیر عامل شرکت ساریگ و زیو کارلاینر (Ziv Karliner) تأسیس شد، در حال توسعه پلتفرمی است که به طور خودکار تمام داراییهای مرتبط با هوش مصنوعی را در یک سازمان، از مدلها و مجموعه دادهها تا دستورات، نوت بوکها و چارچوبها، برای ایمنسازی برنامهها از توسعه تا تولید، نقشهبرداری میکند. این پلتفرم با اطلاعات تهدید مبتنی بر تحقیقات مبتنی بر تجزیه و تحلیل دیدگاههای بیش از 50 میلیون تعامل با برنامههای هوش مصنوعی طراحی شده است.
مدیر عامل شرکت توضیح داد:
«امنیت دیگر نمیتواند به پیشرفتهای فناوری پاسخ دهد، باید بنیادی باشد و در بافت چرخه عمر توسعه هوش مصنوعی بافته شود. پلتفرم ما به تیمها کمک میکند تا خطرات امنیتی را در هر مرحله از چرخه حیات، با رویکردی مستمر و خودکار شناسایی، درک و رسیدگی کنند. این امر به سازمانها اطمینان میدهد که با حفظ امنیت، سریع حرکت کنند و پتانسیل واقعی هوش مصنوعی را باز کنند.»
در میان مشتریان پیلار میتوان به شرکتهای فناوری «Similarweb»، «Eleos Health» و «AvidXchange» اشاره کرد.
این استارتآپ به نظرسنجی اخیر دیلویت (Deloitte) از 1200 افسر ارشد امنیت اطلاعات اشاره کرد که نشان داد 77 درصد از پاسخ دهندگان نسبت به خطرات و چشمانداز تهدید فناوری مولد مرتبط با هوش مصنوعی ابراز نگرانی کردهاند.
این نظرسنجی نشان داد که از هر 5 سازمان، 2 مورد، یک حادثه امنیتی یا حریم خصوصی مرتبط با هوش مصنوعی را تجربه کردهاند و در یک چهارم از این موارد، تهدید مخرب بوده است. براساس این نظرسنجی، از جمله خطرات عمده ویژه هوش مصنوعی میتوان به حملات فرار، مسمومیت دادهها، حریم خصوصی دادهها و نشت مالکیت معنوی اشاره کرد.