about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

«مارک اندریسن» رقابت هوش مصنوعی آمریکا و چین را شبیه جنگ سرد زمان شوروی می‌داند و آینده فناوری را در کنترل این ۲ کشور می‌بیند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ «مارک اندریسن» (Marc Andreessen)، سرمایه‌گذار مشهور و بنیان‌گذار شرکت سرمایه‌گذاری اندریسن هوروویتز، گفته است رقابت کنونی برای تسلط بر حوزه هوش مصنوعی شبیه جنگ سرد میان آمریکا و شوروی است.

او در مصاحبه‌ای با «جک آلتمن» در پادکست «Uncapped» گفت تقریباً تمام پلتفرم‌های هوش مصنوعی در چین یا در آمریکا توسعه می‌یابند. اندریسن توضیح داد در آینده، مدل‌های هوش مصنوعی براساس فرهنگ‌ها و دیدگاه‌های مختلفی ساخته می‌شوند که با معیارهای اجتماعی هر منطقه همخوانی دارد.

رقابت هوش مصنوعی آمریکا و چین؛ نبرد فناوری و تسلط جهانی

او گفت: «این رقابت عملاً به ۲ کشور محدود شده و شباهت زیادی به جنگ سرد آمریکا و شوروی در قرن گذشته دارد. چین قصد دارد دیدگاه‌های خود درباره نحوه سازمان‌دهی جامعه را به جهان تحمیل کند.»

این سرمایه‌گذار همچنین گفت هوش مصنوعی در آینده نقش لایه کنترلی را خواهد داشت و به‌عنوان واسطه‌ای عمل می‌کند که مردم از طریق آن به خدمات و زیرساخت‌های مهمی مثل بهداشت، آموزش، حمل‌ونقل و سیستم‌های حقوقی دسترسی پیدا می‌کنند.

در همین راستا، چین با تقویت شرکت‌های فناوری خود تلاش می‌کند جایگاهش را در رقابت جهانی هوش مصنوعی تثبیت کند؛ برای مثال، اپلیکیشن هوش مصنوعی چینی DeepSeek با فناوری ارزان‌تر و عملکرد سریع‌تر توانسته سهم قابل‌توجهی از بازار جهانی را به دست آورد. این موفقیت باعث ریزش قابل‌توجه سهام شرکت‌های فناوری آمریکایی شده و نشان‌دهنده رقابت جدی و تأثیر هوش مصنوعی چین بر بازار جهانی است؛ رقابتی که مارک اندریسن آن را شبیه جنگ سرد توصیف کرده است.

اندریسن افزود: «اگر قرار بود بین هوش مصنوعی با ارزش‌های آمریکا و ارزش‌های حزب کمونیست چین یکی را انتخاب کنید، کاملاً روشن است که بخواهید به‌سمت کدام گزینه بروید.»

هوش مصنوعی همچنان حوزه‌ای با پیامدهای ژئوپلیتیکی است و رهبران جهان، ازجمله رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، وعده داده‌اند کشورشان را به رهبر جهانی این عرصه تبدیل کنند.

بااین‌حال، نگرانی‌ها درباره خطرات احتمالی هوش مصنوعی، ازجمله جایگزینی نیروی کار، فعال شدن خودکار سیستم‌های نظامی، حملات سایبری و حتی تأثیر بر روندهای دموکراتیک، همچنان پابرجاست. درحالی‌که طبق تحقیق جدیدی از اپل، مدل‌های فعلی هوش مصنوعی همچنان فاصله زیادی با دستیابی به هوش جامع مصنوعی (AGI) دارند.

منبع:

تازه ترین ها
اخراج
1405/07/17 - 13:03- هوش مصنوعي

اخراج سه پژوهشگر به دلیل نقض سیاست اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که سه پژوهشگر را به دلیل نقض سیاست مربوط به اطلاعات حساس، اخراج کرده است.

توقف
1405/07/17 - 11:57- آمریکا

توقف صدور گرین‌کارت برای شرکت‌های فناوری توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ صدور گرین‌کارت برای شرکت‌های فناوری اطلاعات را متوقف و دانشگاه‌ها را بررسی می‌کند.

سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.