about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته شرکت اطلاعات تهدید سایبرینت، سنگاپور به عنوان هدفی جذاب برای مجرمان سایبری، پنجمین کشور هدف حملات باج‌افزاری در آسیا محسوب می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گزارش جدید شرکت اطلاعات تهدید سایبرینت (Cyberint) در مورد حوادث سایبری، آسیب‌پذیری سنگاپور در برابر حملات را روشن می‌کند و نشان می‌دهد که در آسیا در میان کشورهای هدف قرار گرفته است.

در «گزارش چشم‌انداز تهدید سنگاپور» از شرکت سایبرینت آمده است :

«سنگاپور، به‌عنوان یک مرکز حیاتی در حوزه‌های مالی، فناوری و بخش‌های مرتبط در منطقه خود، به هدفی جذاب برای تهدیدهای سایبری مختلف تبدیل شده است.»

حدود نیمی از شرکت‌های سنگاپوری در طی یک سال حوادث سایبری متعددی را تجربه کرده‌اند که شایع‌ترین آنها حملات باج‌افزاری و تلاش‌های فیشینگ است.

این حوادث موضوع کوچکی نیستند، زیرا می‌توانند منجر به اختلال در کسب و کار، نقض داده‌ها و آسیب به شهرت شوند.

هیچ‌کس نباید از نحوه عملکرد حملات فیشینگ غافل باشد، زیرا به طور فزاینده‌ای در اخبار گزارش شده و نیروی پلیس سنگاپور مرتباً به مردم در مورد آنها هشدار داده است.

حملات فیشینگ توسط کلاهبرداران برای به دست آوردن غیرقانونی اطلاعات حساس، به ویژه مالی، انجام می‌شود.

با این حال، گزارش سایبرینت اشاره می‌کند که یکی از استراتژی‌های رایج مورد استفاده در حملات فیشینگ استفاده از «کلمات کلیدی خاصی مانند «فوری»، «مهم»، «فاکتور»، «خرید» و محرک‌های مرتبط بوده است.

در حالیکه فیلترهای هرزنامه در پلتفرم‌های ایمیل می‌توانند این موارد را از بین ببرند، صندوق‌های پیامک آنقدر مؤثر نیستند.

طبق گزارش سایبرینت، که سنگاپور را به عنوان بزرگ‌ترین مرکز فناوری آسیا در تیررس عوامل تهدید توصیف می‌کند، این کشور پنجمین کشور هدف در آسیا در همسایگی امارات متحده عربی و مالزی است.

هند بزرگ‌ترین هدف حملات باج‌افزاری در آسیا به شمار می‌رود و پس از آن ژاپن، تایلند و چین به ترتیب در رده‌های دوم، سوم و چهارم قرار دارند.

کارشناسان معتقدند که باج‌افزار پنج صنعت برتر آسیا را هدف قرار می‌دهد : خدمات تجاری، تولید، خرده‌فروشی، امور مالی و فناوری.

این گزارش همچنین ادعا می‌کند که 240 هزار شهروند سنگاپوری از قومیت چینی و 2.91 میلیون اطلاعات هویتی شخصی (PII) شهروندان سنگاپور برای فروش در تالار گفتمان وب تاریک چینی زبان «Deepmix» یافت شده است.

نظارت و تجزیه و تحلیل سایبرینت نشان دهنده افزایش قابل توجه علاقه در جامعه وب تاریک چینی‌زبان در رابطه با نقض‌های مربوط به داده‌های سنگاپور است.

در میان تنش‌های منطقه‌ای، عوامل تهدید چینی‌زبان علاقه آشکاری به سنگاپور نشان می‌دهند.

با این حال، با توجه به نقش پایدار سنگاپور به عنوان یک مرکز جهانی حیاتی برای فناوری، مالی و تجارت، بعید است که علاقه این بازیگران تهدید کاهش یابد.

سایبرینت همچنین «LockBit3» را مسئول 32.1 درصد از حملات باج‌افزاری می‌داند و آن را رهبر گروه‌هایی معرفی کرده که نهادهای سنگاپور را هدف قرار می‌دهند. 
 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.