about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان هشدار داده‌اند که امتناع دولت بریتانیا از تأیید یا رد اطلاعات مربوط به دستور قانونی هدف‌گیری حفاظت‌های رمزنگاری آیکلود می‌تواند به اعتماد داخلی و بین‌المللی در وست‌مینستر آسیب بزند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، اگرچه دولت بریتانیا و اپل وجود چنین دستوری را تأیید نکرده‌اند، اما تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده، دستور بررسی حقوقی این دستور محرمانه را صادر کرده و نگرانی جدی خود را ابراز کرده است.

با این حال، مقامات بریتانیا همچنان از اظهار نظر درباره این موضوع خودداری می‌کنند.

دن جارویس، وزیر امنیت بریتانیا در جلسه پارلمان نیز از پاسخ‌گویی امتناع ورزید و بیان کرد که این موضع‌گیری دولت برای حفظ امنیت ملی لازم است.

برخی مقامات اطلاعاتی بریتانیا و کارشناسان دانشگاهی این رویکرد را زیر سؤال برده‌اند.

سر جرمی فلمینگ، مدیر سابق آژانس اطلاعاتی بریتانیا (GCHQ)، در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ خواستار افزایش شفافیت دولت شد.

وی تأکید کرد که بحث درباره این مسائل نباید هر دهه یک‌بار صورت بگیرد، بلکه باید به طور مداوم و دقیق انجام شود.

این دیدگاه با مقاله‌ای که در سال ۲۰۱۸ توسط مقامات آژانس اطلاعاتی بریتانیا در رسانه لافیر (Lawfare) منتشر شد، همخوانی دارد.

در این مقاله، بر ضرورت شفافیت تأکید شده و استدلال شده که پنهان‌کاری درباره روش‌های اطلاعاتی در عصر فناوری‌های مدرن قابل توجیه نیست.

به گفته این کارشناسان، خدمات رمزگذاری سرتاسری و دستگاه‌های مدرن به‌شدت توسط جامعه امنیتی بررسی می‌شوند و در نتیجه، جزئیات هرگونه راهکار دسترسی استثنایی احتمالاً عمومی خواهد شد.

بنابراین، تصور اینکه جنایتکاران صرفاً با افشای چنین راهکاری روش خود را تغییر خواهند داد، نادرست است.

تیم استیونز، محقق امنیت بین‌الملل در کالج کینگز لندن، بر لزوم شفافیت بیشتر دولت تأکید کرده و گفته است که موضع بدون اظهارنظر باعث می‌شود دولت نتواند روایت خود را کنترل کند و فرصت پیش‌دستی بر افشاگری‌ها را از دست بدهد.

اندرو دوایر، استاد امنیت اطلاعات در دانشگاه رویال هالووی لندن نیز هشدار داده که اگر بریتانیا می‌خواهد در سطح بین‌المللی به‌عنوان یک قدرت سایبری مسئول شناخته شود، باید شفافیت و پاسخ‌گویی بیشتری داشته باشد.

او افزود که در حالی که برخی عملیات‌های سایبری باید محرمانه بمانند، اما دستوراتی مانند اخطار توانایی فنی(TCN) که بر طیف گسترده‌ای از خدمات تأثیر می‌گذارد، نیاز به بررسی عمومی دارد.

دوایر همچنین هشدار داد که عدم شفافیت بریتانیا می‌تواند به عنوان مسئولیت زدایی تعبیر شود، یعنی استفاده از فرآیندهای تکنوکراتیک و محرمانه برای پیشبرد اهداف سیاسی.

گزارش اولیه واشنگتن پست ادعا کرده بود که دولت بریتانیا از اپل خواسته است تا یک درب پشتی ایجاد کند که به مقامات بریتانیایی امکان دسترسی به تمام داده‌های ذخیره‌شده در آیکلود (iCloud) را بدهد.

با این حال، دولت بریتانیا همواره چنین توصیفی را رد کرده و تأکید داشته که این درخواست فقط شرکت را موظف می‌کند تا در صورت دریافت حکم قانونی، امکان بازیابی اطلاعات را فراهم کند.

با این وجود، هیچ مقام رسمی این موضع را به‌طور علنی در پی افشاگری‌های اخیر مطرح نکرده است.

استیونز تأکید کرد که پاسخ سنتی دولت دیگر پایدار یا قابل توجیه نیست و باید تغییر کند.

سخنگوی وزارت کشور بریتانیا از اظهار نظر در مورد جزئیات عملیاتی خودداری کرد، اما تأکید داشت که دولت متعهد به محافظت از شهروندان در برابر جرایم سنگین مانند سوءاستفاده جنسی از کودکان و تروریسم است، در عین حال که حریم خصوصی مردم را نیز حفظ می‌کند.

وی افزود که حریم خصوصی و امنیت در تضاد با یکدیگر نیستند و دولت بریتانیا از قوانین و نظارت‌های مستقل برای تضمین این تعادل استفاده می‌کند.

با این حال، کارشناسان همچنان معتقدند که عدم شفافیت درباره این دستور قانونی می‌تواند اعتبار بریتانیا را در سطح بین‌المللی زیر سؤال ببرد و نیاز به بررسی فوری دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.