about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هلند فعالیت های سایبری مخربی را علیه شبکه های رایانه ای نیروهای مسلح که جاسوسان چینی را درگیر می کند، کشف کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند (MIVD) اعلام کرد که حملات از طریق بدافزاری که چین در نرم افزار فورتی گیت ارتش هلند مستقر کرده بود، تسهیل شده است.

فورتی گیت (FortiGate) توسط شرکت امنیت سایبری به همین نام که در کالیفرنیا واقع شده است، توسعه یافته و در سطح بین المللی ارائه می شود.

در کنار محافظت از فایروال، فورتی گیت دسترسی از راه دور را بین دستگاه های فعال شده که تحت یک اتصال شبکه متصل هستند، ارائه می دهد.

بر اساس تجزیه و تحلیل سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند، بدافزار چینی به عنوان یک تروجان دسترسی از راه دور (RAT) شناسایی شد؛ نوعی ویروس که برای آلوده کردن شبکه یا تولید بدافزار دیگری برای طرح‌های بهره‌برداری استفاده می‌شود.

تروجان دسترسی از راه دور به عنوان یک قابلیت "درپشتی" برای عوامل تهدید برای نفوذ به زیرساخت های حیاتی قربانیان، سرقت داده های حساس آنها یا کنترل سیستم عامل های دیجیتال آنها عمل می کند.

این آژانس نوشت که این بدافزار در سال 2023 در یک شبکه کامپیوتری مورد استفاده برای برنامه‌های تحقیق و توسعه طبقه‌بندی نشده پیدا شده است.

سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند مشکوک بود که ویروس برای هدف قرار دادن آسیب‌پذیری‌های شناخته شده در دستگاه‌های فورتی‌گیت مورد استفاده قرار گرفته باشد.

در بیانیه سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند آمده است:

این تروجان دسترسی از راه دور، یک بدافزار دائمی هدفمند است که خارج از اقدامات تشخیص سنتی عمل می کند و به طور خاص برای دستگاه های فورتی گیت طراحی شده است.

یکی دیگر از ویژگی‌های این بدافزار این است که هدفش دسترسی به سیستم‌ها نیست، بلکه حفظ دسترسی است و دسترسی اولیه با بهره برداری از آسیب پذیری فورتی گیت به دست آمد.

پس از بررسی، سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند تأیید کرد که این بدافزار آسیب‌پذیری‌های جدیدی را در سراسر شبکه ایجاد نکرده است.

این آژانس افزود:

این سیستم مستقل بود و به معماری دیجیتال در سراسر شبکه های وزارت دفاع آسیبی وارد نکرد.

کاجسا اولونگرن، وزیر دفاع هلند، بیان کرد:

برای اولین بار، سرویس اطلاعات و امنیت نظامی هلند تصمیم گرفته است تا یک گزارش فنی در مورد روش‌های کار هکرهای چینی را عمومی کند. این مهم است که این گونه فعالیت های جاسوسی توسط چین را تشخیص دهیم. به این ترتیب ما مقاومت بین‌المللی را در برابر این نوع جاسوسی سایبری افزایش خواهیم داد.

 

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.