about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

گوگل ادعا کرد که بدافزار جدیدی مرتبط با گروه هکری مستقر در روسیه موسوم به «Cold River» را شناسایی کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت گوگل وابسته به آلفابت (Alphabet) ادعا کرد که بدافزار جدیدی به نام «LOSTKEYS» را شناسایی کرده که با گروه هکری مستقر در روسیه به نام «Cold River» ارتباط دارد و قادر به سرقت فایل‌ها و ارسال اطلاعات سیستم به مهاجمان است.

وسلی شیلدز (Wesley Shields)، محقق گروه اطلاعات تهدید گوگل، در بیانیه‌ای اظهار داشت:

«این بدافزار نشانگر یک پیشرفت جدید در مجموعه ابزارهای Cold River است. Cold River، نامی که برای ردیابی کمپین‌های هکری که قبلاً به سرویس امنیت فدرال روسیه مرتبط بودند، استفاده می‌شد، در درجه اول به خاطر سرقت اطلاعات ورود به سیستم برای اهداف برجسته از جمله افراد در دولت‌های ناتو، سازمان‌های غیردولتی و افسران اطلاعاتی و دیپلماتیک سابق شناخته می‌شود. هدف اصلی این گروه، جمع‌آوری اطلاعات در حمایت از منافع استراتژیک روسیه بود.»

طبق این بیانیه، اهداف اخیر که در ماه‌های ژانویه، مارس و آوریل 2025 مشاهده شده‌اند، شامل مشاوران فعلی و سابق دولت‌ها و ارتش‌های غربی و همچنین روزنامه‌نگاران، اندیشکده‌ها و سازمان‌های غیردولتی و افراد ناشناس مرتبط با اوکراین هستند.

سفارت روسیه در واشنگتن هنوز در این خصوص اظهار نظری نکرده است.

از جمله کمپین‌های مهم گذشته می‌توان به هدف قرار دادن 3 آزمایشگاه تحقیقات هسته‌ای در ایالات متحده در تابستان ۲۰۲۲ و انتشار ایمیل‌های خصوصی ریچارد دیرلاو (Richard Dearlove)، جاسوس سابق بریتانیا، در کنار افراد طرفدار برگزیت، در عملیاتی که در ماه می ۲۰۲۲ فاش شد، اشاره کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.