about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

شکایت ناظر ضد انحصار کانادا از گوگل

ناظر ضد انحصار کانادا از گوگل به دلیل رفتار ضدرقابتی در تبلیغات شکایت کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، ناظر ضد انحصار کانادا اعلام کرد که دفتر رقابت کانادا از شرکت آلفابت (گوگل) به دلیل رفتارهای ضدرقابتی در تبلیغات آنلاین شکایت کرده است.

 دفتر رقابت کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد که درخواستی را به دادگاه رقابت ارسال کرده است و به دنبال دستوری است که گوگل را ملزم به فروش دو ابزار فناوری تبلیغاتی خود می‌کند. در این بیانیه آمده است که این دفتر همچنین به دنبال مجازاتی برای گوگل جهت پیروی از قوانین رقابت کانادا است.

 سخنگوی گوگل گفت: 

این شکایت رقابت شدید را که در آن خریداران و فروشندگان تبلیغات، انتخاب‌های زیادی دارند را نادیده می‌گیرد. ما مشتاقانه منتظر رسیدگی به پرونده خود در دادگاه هستیم.

 دن تیلور، معاون تبلیغات جهانی گوگل در بیانیه‌ای گفت: 

 ابزارهای فناوری تبلیغات ما به وب‌سایت‌ها و برنامه‌ها کمک می‌کنند تا محتوایشان را تأمین کنند و کسب‌وکارها در هر اندازه‌ای را قادر می‌سازند تا به طور مؤثر به مشتریان جدید دسترسی پیدا کنند.

 دفتر رقابت کانادا در سال ۲۰۲۰ تحقیقاتی را آغاز کرد تا بررسی کند که آیا غول موتور جستجو به اقداماتی پرداخته است که به رقابت در صنعت تبلیغات آنلاین آسیب می‌رساند یا خیر.

 سخنگوی دفتر رقابت کانادا گفت: 

این تحقیقات نشان داد که گوگل بزرگ‌ترین ارائه‌دهنده فناوری تبلیغات برای تبلیغات وب در کانادا است و از موقعیت غالب خود از طریق رفتارهایی برای اطمینان از حفظ و تثبیت قدرت بازار خود سوءاستفاده کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.