about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

شکایت خانواده های فرانسوی از تیک تاک

خانواده های فرانسوی از تیک تاک به دلیل عدم حذف محتوای مضر شکایت کردند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، هفت خانواده فرانسوی علیه رسانه اجتماعی تیک تاک شکایت و این پلتفرم را متهم کرده اند که کودکان و نوجوانان آن ها را در معرض محتوای مضر قرار داده و منجر به کشته شدن دو نفر از آن ها در سن 15 سالگی شده است.

وکیل لائور بوترون گفت:

 طی این دادخواست ، الگوریتم تیک تاک این هفت نوجوان را در معرض ویدیوهایی قرار داده است که خودکشی، آسیب به خود و اختلالات خوردن را ترویج می کند.والدین می خواهند مسئولیت قانونی تیک تاک در دادگاه به رسمیت شناخته شود. بنابراین آن ها باید پاسخگوی کاستی های خود باشند.

تیک تاک نیز مانند دیگر پلتفرم های رسانه های اجتماعی از مدت ها پیش با بررسی سیاست گذاری محتوا در اپلیکیشن خود مواجه شده است.

همانند فیس بوک و اینستاگرام، این شبکه اجتماعی نیز با صدها پرونده قضایی در آمریکا مواجه است که آن ها را به فریب و اعتیاد میلیون ها کودک به پلتفرم های خود و آسیب رساندن به سلامت روانی آن ها متهم می کند.

این شرکت قبلا اعلام کرده بود که مسائل مرتبط با سلامت روان کودکان را جدی می گیرد. 

شو زی چو، مدیرعامل این شرکت در سال جاری به قانونگذاران آمریکایی اعلام کرد که این شرکت در اقداماتی برای محافظت از جوانانی که از این برنامه استفاده می کنند، سرمایه گذاری کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.