about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت متا به دلیل استخدام کارمندان خارجی با شکایت قضایی روبرو می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،یک قاضی فدرال اعلام کرد که شرکت متا به دلیل استخدام کارمندان خارجی با شکایت روبرو خواهد شد. زیرا این شرکت به کارمندان خارجی کمتر از کارگران آمریکایی دستمزد می‌دهد.

قاضی لاورل بیلر در سانفرانسیسکو گفت:

 سه شهروند آمریکایی که شرکت متا را به امتناع از استخدام آنها متهم کرده‌اند، با وجود اینکه واجد شرایط بودند، ممکن است یک شکایت گروهی را تنظیم کنند.

شاکیان، پوروشامان راجارام، فعال فناوری اطلاعات و اِکتا بهاتیا، مهندس نرم‌افزار که هر دو شهروند آمریکایی هستند و سون وانگ، دانشمند داده اظهار داشتند که هر کدام بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ برای چندین شغل متا درخواست داده‌اند، اما به دلیل ترجیح سیستماتیک متا برای دارندگان ویزا رد شده‌اند. 

قاضی لاورل بیلر در ادامه افزود: 

این ادعاها از شکایت کلی شاکیان مبنی بر عدم استخدام آنها حمایت می‌کند زیرا متا، دارندگان ویزای H-1B را استخدام می‌کند. 

دانیل لو، وکیل شاکیان طی ایمیلی گفت: 

ما امیدواریم که این شکایت به رفع تبعیض در صنعت فناوری کمک کند. رسیدگی کامل به این موضوع مستلزم اجرای بیشتر یا اصلاحات قانونی است.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.