about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

شکایت ایالت آیووا از تیک تاک

ایالت آیووا از تیک تاک (TikTok) به دلیل محتوای نامناسب و گمراه کننده شکایت کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،دادستان کل آیووا از تیک تاک (TikTok) پلتفرم رسانه اجتماعی به دلیل گمراه کردن والدین در مورد دسترسی فرزندانشان به محتوای نامناسب شکایت کرد.


دادستان کل آیووا ،برنا برد در یک دعوی قضایی، که در یک دادگاه ایالتی در شهرستان پولک ثبت شده است، تیک تاک را به دروغ گویی در مورد گسترش محتوا در مورد مواد مخدر، برهنگی، الکل و فحاشی متهم کرد. 


برنا برد گفت:
تیک تاک والدین را در تاریکی نگه داشته است. زمان آن رسیده است که از تیک تاک برای قرار دادن کودکان خردسال در معرض محتوای جنسی، آسیب رساندن به خود، استفاده غیرقانونی از مواد مخدر و بدتر از آن شکایت کنیم. 


آیووا با ادعای کلاهبرداری از کاربران، به دنبال مجازات های مالی و حکمی است که تیک تاک متعلق به شرکت چینی بایت دنس (ByteDance)را از رفتار فریبنده و ناعادلانه منع کند.  


سخنگوی تیک تاک گفت:
ضمانت‌های حفاظتی پیشرو برای جوانان، از جمله کنترل‌های والدین و محدودیت‌های زمانی برای افراد زیر 18 سال در نظر گرفته شده است. ما متعهد به مقابله با چالش‌های گسترده هستیم و به اولویت‌بندی ایمنی جامعه ادامه خواهیم داد.


مدیر عامل تیک تاک ، شو زی چو، در 31 ژانویه در برابر کمیته قضایی سنای ایالات متحده در مورد استثمار جنسی آنلاین از کودکان شهادت خواهد داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد