about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

شکایت 13 ایالت آمریکا از تیک تاک

۱۳ ایالت آمریکا از تیک تاک به دلیل عدم محافظت از جوانان شکایت کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،اپلیکیشن تیک تاک با پرونده های قضایی جدیدی مواجه شده است که ۱۳ ایالت آمریکا و منطقه کلمبیا این شبکه اجتماعی را به آسیب رساندن و عدم محافظت از جوانان متهم کردند.

این دادخواست ها که به طور جداگانه در نیویورک، کالیفرنیا، منطقه کلمبیا و ۱۱ ایالت دیگر تنظیم شده اند، مبارزه قانونی تیک تاک با قانون گذاران آمریکایی را گسترش می دهند و به دنبال مجازات های مالی جدیدی علیه این شرکت هستند.

این ایالت ها، تیک تاک را به استفاده از نرم افزارهای اعتیاد آور متهم می کنند که به گونه ای طراحی شده اند تا کودکان را تا حد امکان تحت نظر داشته باشند.

راب بونتا، دادستان کل کالیفرنیا در بیانیه ای گفت: 

 تیک تاک اعتیاد به رسانه های اجتماعی را برای افزایش سود شرکت ها پرورش می دهد.

تیک تاک به دنبال به حداکثر رساندن میزان زمانی است که کاربران در این برنامه صرف می کنند تا آن ها را با تبلیغات هدف قرار دهد.

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک گفت: 

 جوانان به دلیل پلتفرم های رسانه های اجتماعی اعتیاد آور مانند تیک تاک با سلامت روانی خود دست و پنجه نرم می کنند.

سخنگوی تیک تاک گفت:

به شدت با این ادعاها که بسیاری از آن ها نادرست و گمراه کننده است، مخالف هستیم و از اینکه دولت ها به جای همکاری با ما بر سر راه حل های سازنده برای چالش های موجود، تصمیم به شکایت گرفته اند، ناامید شده ایم.

به گفته این شرکت، تیک تاک ویژگی های ایمنی از جمله محدودیت های پیش فرض صفحه نمایش و نقض حریم خصوصی را برای افراد زیر ۱۶ سال فراهم می کند.

برایان شوالب، دادستان کل واشنگتن دی سی مدعی شد تیک تاک از طریق پخش زنده و ویژگی های ارز مجازی،یک کسب وکار انتقال پول بدون مجوز را اداره می کند.

شوالب در مصاحبه ای گفت:

پلتفرم تیک تاک از نظر طراحی خطرناک است. این محصول به طور عمدی اعتیادآور است و برای معتاد کردن جوانان به صفحه نمایش طراحی شده است.

ایالت های ایلینوی، کنتاکی، لوئیزیانا، ماساچوست، می سی سی پی، نیوجرسی، کارولینای شمالی، اورگان، کارولینای جنوبی، ورمونت و ایالت واشنگتن از تیک تاک شکایت کردند.

وزارت دادگستری آمریکا در ماه اوت از تیک تاک به دلیل عدم حفاظت از حریم خصوصی کودکان در این اپلیکیشن شکایت کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.