about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شبیه‌سازی حمله سایبری بیش از 30 افسر واحد عملیات ویژه منطقه شرق بریتانیا انجام شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تیم سایبرلب (CyberLab) شبیه‌سازی حمله سایبری را در مقابل بیش از 30 افسر واحد عملیات ویژه منطقه شرق (ERSOU) بریتانیا انجام داد.

تیم تست نفوذ سایبرلب متشکل از مهندسان معتبر «CREST»، «CHECK» و «Cyber Scheme» و وین پرایس (Wayne Price)، مدیر بازرگانی، نمایش هک زنده را در مقابل شرکت کنندگان برگزار کردند.

ترکیبی از افسران حفاظت سایبری انگلیس که به افراد و سازمان‌های منطقه راهنمایی و افسران سایبر پی‌سی که در مورد جرایم سایبری تحقیق می‌کنند به این رویداد ملحق شدند تا ببینند چگونه عوامل مخرب می‌توانند در کمتر از 5 دقیقه به شبکه یک سازمان نفوذ کنند.

الکساندرو بلانارو (Alexandru Blanaru)، مهندس تست نفوذ سایبرلب، نشان داد که چگونه یک مهاجم می‌تواند از چندین بردار حمله برای نفوذ به شبکه، افزایش دسترسی و نقض داده‌های ارزشمند سوء استفاده کند. پرایس و بلانارو با مشارکت یکدیگر در مورد بهترین شیوه‌های امنیت سایبری که سازمان‌ها می‌توانند برای محافظت از داده‌های خود اتخاذ کنند صحبت کردند.

واحد عملیات ویژه منطقه شرق که در سال 2010 ایجاد شد، در میان 7 نیروی پلیس که منطقه شرقی را تشکیل می‌دهند، بدفوردشایر، کمبریج شایر، اسکس، هرتفوردشایر، کنت، نورفولک و سافولک، عمل می‌کند. این سازمان از یک واحد جرایم سازمان یافته منطقه‌ای (ROCU) و یک واحد پلیس مبارزه با تروریسم تشکیل شده است که به ترتیب تهدید جرایم جدی و سازمان یافته و تروریسم را در سراسر منطقه مدیریت می‌کنند.

واحد جرایم سازمان یافته منطقه‌ای با همکاری نیروهای محلی، ذینفعان و شرکای خارجی مانند آژانس ملی جرم و جنایت، با جرایم سازمان‌یافته مانند واردات مواد مخدر و سلاح گرم، حملات سایبری و کلاهبرداری در مقیاس بزرگ مقابله و آن را مختل می‌کند.

جان گرین‌وود (John Greenwood)، هماهنگ‌کننده حفاظت سایبری در واحد عملیات ویژه منطقه شرق، گفت :

«همکاری با صنعت برای اطمینان از اینکه، از طریق یادگیری مشترک، در خط مقدم حفاظت از منطقه در برابر تهدیدات سایبری باقی می‌مانیم، همیشه عالی است. ورودی سایبرلب به ما کمک کرد. افسران و بازرسان مهارت‌های خود را در مورد پیچیدگی‌های روش‌های مختلف حمله و نحوه استفاده از آنها توسط مجرمان توسعه می‌دهند. این امر به نوبه خود اجازه داد تا در مورد اقدامات پیشگیرانه، چه فنی و چه از لحاظ رفتاری، گفتگوهای بیشتری انجام شود تا توصیه‌های ما به عموم اطلاع‌رسانی شود.»

پرایس نیز اظهار داشت :

«این یک افتخار بود که از من برای حضور در مقابل واحد عملیات‌های ویژه منطقه شرقی دعوت شدم، شبیه‌سازی حمله را ارائه دادم و در مورد آخرین روندهایی که تیم مهندسین ما در طول کار خود در این زمینه کشف می‌کنند، بحث کرد. تیم سایبری در واحد عملیات ویژه منطقه شرق یک کار شگفت‌انگیز در یک میدان فوق‌العاده پیچیده و همیشه در حال تکامل و غرب وحشی دیجیتال، وب تاریک، انجام داد.»

این شبیه‌سازی تست نفوذ آسیب‌پذیری‌ها را قبل از انجام حمله شناسایی و ارزیابی می‌کند که شرکت‌ها چگونه می‌توانند به تهدیدات امنیتی به طور موثر پاسخ دهند، انطباق با سیاست‌های امنیتی را ارزیابی می‌کند و سطح آگاهی امنیتی را در میان کارکنان بهبود می‌بخشد.

با استفاده از روش‌های استاندارد صنعت، 15 نفر از کارشناسان برتر تست نفوذ بریتانیا، تیم سایبرلب متشکل از مهندسان مورد تأیید CREST، CHECK و Cyber Scheme شبیه‌سازی‌های حمله اخلاقی را انجام می‌دهند تا زمینه‌های نگران‌کننده در زیرساخت‌ها، سیاست‌ها و رویه‌ها را کشف کنند.

تیم سایبرلب شبیه‌سازی‌های حمله و جلسات آموزشی را به عنوان بخشی از مشارکت‌های مشتری و عمومی و همچنین در رویدادها و کنفرانس‌های صنعتی اجرا می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.