about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به نوشته وبسایت آناتولی، رسانه‌های اجتماعی در جریان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه با اتهاماتی از جمله سانسور محتوا و دستکاری الگوریتم خود مواجه هستند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از آناتولی، در طول یک سال گذشته از جنگ غزه، فلسطینی‌ها از فضای دیجیتال برای اطلاع‌رسانی درباره رویداد‌های این باریکه به مخاطبان بسیاری در جهان استفاده کرده‌اند؛ کاری که منتج به برگزاری تظاهرات حمایتی مردم سراسر جهان از غزه شده است.

با این حال، کارشناسان بر این باورند که الگوریتم‌های رسانه‌های اجتماعی، انتشار محتوای مربوط به مقاومت مردم فلسطین را محدود می‌کنند. به گفته «عبدالحکیم احمینه» کارشناس رسانه و ارتباطات، فعالیت گسترده جوانان فلسطینی در فضای مجازی از سوی دیگر باعث شده که رژیم صهیونیستی شخصیت‌های برجسته رسانه‌های اجتماعی از جمله صاحبان کانال‌های یوتیوب یا خبرنگارانی که به‌طور زنده وقایع غزه را گزارش می‌کنند، هدف قرار دهد. 

به گفته وی برخی کشورها، به‌ویژه فرانسه و آلمان، در ابتدای جنگ نوعی محدودیت دیجیتال برای کاربران شبکه‌ای مجازی در کشورهایشان اعمال کردند، اما در پی افزایش حمایت عمومی مردم از آرمان فلسطین وادار به عقب‌نشینی شدند. «حسن خرجوج» از پژوهشگران فناوری می‌گوید: الگوریتم‌های سکو‌های دیجیتال به‌شدت محتوای مربوط به فلسطین را سانسور کرده و نشر آن را محدود می‌کنند.

به گفته «خرجوج» این در حالی است که کاربران، تکنیک‌هایی را برای دور زدن این سازوکار‌ها و مدیریت محتوا توسعه داده‌اند. مرکز تحقیقاتی «سادا سوشال» در گزارشی از چهار ماه اول سال ۲۰۲۴، بیش از ۵ هزار و ۴۵۰ تخلف علیه محتوای دیجیتال مرتبط با فلسطین را مستند کرده است. این گزارش نشان می‌دهد که اینستاگرام ۳۲ درصد، فیسبوک ۲۶ درصد، واتس‌اپ ۱۶ درصد، تیک‌تاک ۱۴ درصد و ایکس ۱۲ درصد از تخلفات در این زمینه را به خود اختصاص داده‌اند.

به نوشته آناتولی، با وجود این چالش‌ها رسانه‌های اجتماعی همچنان ابزاری کلیدی برای انتشار اطلاعات درباره جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونی در منطقه به شمار می‌روند.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.