about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کاربران تردز علاوه‌بر فیلتر پاسخ‌ها، ازاین‌پس می‌توانند کنترل بیشتری بر نقل‌‌قول‌ پست‌هایشان داشته باشند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ شبکه‌ی اجتماعی تردز (Threads) اکنون ‌به کاربران امکان می‌دهد تا کنترل بیشتری بر افرادی که پست‌هایشان را نقل‌قول می‌کنند، داشته باشند.

تردز ماه گذشته به قابلیت فیلتر نقل‌قول‌ها اشاره کرده بود و اکنون آدام موسری، رئیس اینستاگرام، می‌گوید که این ویژگی‌ دردسترس همه‌ی کاربران قرار گرفته است. ممکن است قابلیت فیلتر نقل‌قول‌ها فعلاً در نسخه‌ی وب تردز نشان داده نشود؛ اما در نسخه‌ی موبایلی می‌توان به‌راحتی از آن بهره برد.

کاربران تردز می‌توانند افرادی که به پست‌هایشان پاسخ می‌دهند، محدود کنند و ویژگی جدید تردز نیز مبتنی‌بر همین قابلیت است. شبکه‌ی اجتماعی ایکس (توییتر سابق) و بلواسکای، رقبای تردز، نیز از ویژگی فیلتر پاسخ‌ها استفاده می‌کنند.

قابلیت فیلتر نقل‌قول‌ها و فیلتر پاسخ‌ها هر دو در منویی کشویی قرار گرفته‌اند و کاربران می‌توانند انتخاب کنند که می‌خواهند مکالماتشان برای همه‌ یا پروفایل‌هایی که دنبال می‌کنند یا تنها برای کسانی که منشن شده‌اند، نمایش داده شود.

موسری گفت: «امیدوارم که قابلیت فیلتر نقل‌قول‌ها فضای مثبتی را در شبکه‌ی اجتماعی تردز ایجاد کند و تجربه‌ی بهتر و امن‌تری را برای کاربران رقم بزند.»

منبع:

تازه ترین ها
اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.

هشدار
1404/02/13 - 14:35- اروپا

هشدار بریتانیا به شرکت‌ها برای تمرکز بر امنیت سایبری

دولت بریتانیا به شرکت‌ها هشدار داد که در پی حملات سایبری اخیر، امنیت سایبری باید اولویت مطلق باشد.

دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است