about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سهام بخش امنیت سایبری در تولید ناخالص داخلی عربستان به 4.16 میلیارد دلار در سال 2023 رسید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سهام بخش امنیت سایبری در تولید ناخالص داخلی (GDP) عربستان سعودی در سال 2023 به 15.6 میلیارد ریال رسید که شامل 8.6 میلیارد دلار از کمک‌های مستقیم و 7 میلیارد ریال از مشارکت‌های غیرمستقیم می‌شود.

براساس این گزارش که توسط سازمان ملی امنیت سایبری (NCA) برای سال 2024 منتشر شد، تعداد ارائه دهندگان محصولات، راه‌حل‌ها و خدمات امنیت سایبری ثبت شده در این مرکز تا پایان سال گذشته به 353 نفر رسیده است.

این رشد منعکس کننده اکوسیستم در حال گسترش محصولات، راه‌حل‌ها و خدمات امنیت سایبری در عربستان است.

علیرغم چالش‌های جهانی در جذب متخصصان امنیت سایبری واجد شرایط، با زنانی که تنها 25 درصد از نیروی کار بخش جهانی را تشکیل می‌دهند، این گزارش نشان داد که بخش امنیت سایبری عربستان سعودی دارای 19600 متخصص امنیت سایبری است که زنان بیش از 32 درصد را تشکیل می‌دهند. این میزان 28 درصد از میانگین جهانی فراتر رفته و پیشرفت ریاض را در زمینه تنوع جنسیتی در این زمینه نشان می‌دهد.

گزارش فوق رشد قابل توجه بازار امنیت سایبری عربستان سعودی را که در سال گذشته به 13.3 میلیارد دلار رسید، نشان داد. به طور قابل‌توجهی، هزینه‌های بخش خصوصی 9.3 میلیارد ریال (69 درصد) از کل هزینه‌ها را به خود اختصاص داده که نشان‌دهنده نقش حیاتی همکاری عمومی و خصوصی در پیشبرد صنعت امنیت سایبری است.

گزارش مرکز امنیت سایبری ملی شاخص‌های اقتصادی کلیدی در بخش امنیت سایبری عربستان سعودی را به نمایش گذاشت. همچنین به اندازه بخش، سهام آن در تولید ناخالص داخلی عربستان، کل نیروی کار امنیت سایبری و سایر معیارهایی که بر رشد این بخش و نقش محوری آن در پیشبرد امنیت سایبری در عربستان سعودی تأکید می‌کند، اشاره دارد.

محصولات و راه‌حل‌های امنیت سایبری 56 درصد از بازار 13.3 میلیارد ریالی عربستان سعودی را به ارزش 7.5 میلیارد ریال تشکیل می‌دهند. خدمات امنیت سایبری 44 درصد یا 5.8 میلیارد ریال را به خود اختصاص داده است. پیشنهادات کلیدی شامل امنیت شبکه، یکپارچه‌سازی سیستم‌ها، امنیت نقطه پایانی، مراکز عملیات امنیتی مدیریت شده و امنیت ابری است.

مرکز ملی امنیت سایبری عربستان اعلام کرد که این گزارش با همکاری شرکت‌های مشاور برتر و کارشناسان داخلی و بین‌المللی در مدت 2 سال تهیه شده و از یک روش قوی برای برجسته کردن شاخص‌های اقتصادی کلیدی در بخش امنیت سایبری عربستان سعودی استفاده می‌کند. این گزارش همچنین بیش از 100 دسته از محصولات، راه‌حل‌ها و خدمات امنیت سایبری را که با بهترین شیوه‌های جهانی هماهنگ هستند، طبقه‌بندی می‌کند.

این سازمان سعودی، به عنوان مرجع ملی امنیت سایبری در کشور، مرجع مرکزی برای همه مسائل امنیت سایبری است. مأموریت آن ارتقای وضعیت امنیت سایبری عربستان، حفاظت از منافع حیاتی، امنیت ملی، زیرساخت‌های حیاتی و خدمات دولتی است. مرکز ملی امنیت سایبری همچنین متعهد به پیشبرد رشد بخش، تقویت نوآوری و تشویق سرمایه‌گذاری در فضای سایبری است.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.